EUROLEAGUE

Κεμζούρα: "Στο δεύτερο μέρος χάσαμε την πορεία μας, να παίζουμε 40 λεπτά και όχι 20"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ενθουσιασμένος από το πρώτο μέρος του Ολυμπιακού, αλλά και προσγειωμένος παρά την άνετη επικράτηση επί της Βαλένθια ήταν στη συνέντευξη Τύπου ο Κεστούτις Κεμζούρα.

Ανακουφισμένος, καθώς η πίεση των τελευταίων ημερών ήταν μεγάλη, αλλά και ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του ήταν ο Κεστούτις Κεμζούρα μετά από την άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια για τη δεύτερη αγωνιστική της EuroLeague 2019/20. Ο υπηρεσιακός (;) προπονητής των ερυθρόλευκων αφιέρωσε και στη συνέντευξη Τύπου το θετικό αποτέλεσμα στον Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ ο Χάουμε Πονσαρνάου έμοιαζε πλήρως απογοητευμένος από την εικόνα της δικής του ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιθουανού:

" Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έκαναν σπουδαία δουλειά. Δούλεψαν σκληρά όλη την εβδομάδα και ήρθαν απόψε εδώ συγκεντρωμένοι για να παίξουν καλό μπάσκετ και στις δύο άκρες του παρκέ, ειδικά στο πρώτο μέρος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτή τη νίκη, υπό αυτές τις συνθήκες. Είδα πολλά πράγματα που θα πρέπει να βελτιώσουμε. Στο δεύτερο ματς πήραμε άσχημα σουτ, χάσαμε την πορεία μας, ήμασταν και λίγο τυχεροί. Απέναντι σε άλλες ομάδες θα πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι. Δεν είναι 20, αλλά 40 λεπτά κάθε αγώνας.

Είχαμε έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, παίξαμε σαν ομάδα, ο Σπανούλης ήταν σπουδαίος και ο Μιλουτίνοβ κυριάρχησε στα ριμπάουντ. Συγχαίρω και τον Αντώνη Κόνιαρη, γιατί έκανε φοβερή δουλειά στο ντεμπούτο του με την ενέργεια του. Μας βοήθησε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να πιέσουμε τη μπάλα. Όλα τα παιδιά άφησαν το στίγμα τους σε αυτή την αναμέτρηση. Αφιερώνω τη νίκη στον σπουδαίο άνθρωπο και προπονητή, στον φίλο μου Ντέιβιντ Μπλατ. Του εύχομαι τα καλύτερα. Έμαθα πολλά από εκείνον, πήρα κάποια πράγματα και από εκείνον και συνεχίζω να μαθαίνω. Κάθε ένας έχει την δική του φιλοσοφία, έχω περισσότερα κοινά παρά διαφορές με αυτόν. Προσπαθώ να βοηθήσω τους παίκτες να βγουν από τα όριά τους. Ήμουν πρώτος προπονητής σε ομάδες με λιγότερο ταλέντο, εκείνος είχε την τύχη να δουλέψει σε σπουδαίες ομάδες".

Ο Χάουμε Πονσαρνάου, από την πλευρά του, είπε πως: " Δεν μπορούμε να πούμε πολλά γι' αυτό το ματς, κάναμε κακή δουλειά. Δεν κατάλαβα γιατί ξεκινήσαμε με αυτή την ενέργεια. Πρέπει να μάθουμε, γιατί σε αυτή τη EuroLeague θα αντιμετωπίζουμε σπουδαίες ομάδες και θα πρέπει τουλάχιστον να παίζουμε δυνατά στην άμυνα και στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός έπαιξε έξυπνα, μπήκε με ενέργεια και αυτοπεποίθηση, είχε τρομερή επίθεση ειδικά σε καταστάσεις πικ-εν-ρολ. Όλα αυτά τον βοήθησαν να είναι τόσο καλός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Συγχαρητήρια και στον προπονητή. Θέλω να ευχηθώ στον Ντέιβιντ Μπλατ τα καλύτερα για την υγεία του".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ