EUROLEAGUE

Κεμζούρα: "Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το ματς"

Κεμζούρα: "Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το ματς"

Ρεαλιστής ο Κεστούτις Κεμζούρα, έριξε τους τόνους μετά τον θρίαμβο επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας καθώς ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Προσγειωμένος, ψύχραιμος και ρεαλιστής ήταν ο Κεστούτις Κεμζούρα μετά από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα . Ο Λιθουανός προπονητής έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του για την προσπάθειά τους και στις δύο άκρες του παρκέ, λέγοντας ωστόσο ότι χρειάζεται να ξεχάσουν γρήγορα όσα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης (30/10) στη Megasport Arena καθώς ακολουθεί το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιθουανού προπονητή:

" Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν η κορυφαία ομάδα σε τρίποντα, απόψε είχε 26%. Κάναμε σπουδαία δουλειά. Το ίδιο και στο κομμάτι των ριμπάουντ. Γράψαμε σπουδαία νούμερα σε αυτές τις κατηγορίες. Εχουν σπουδαίους παίκτες, όμως σχεδόν σε όλη τη διάρκεια παλέψαμε. Οι παίκτες μου έκαναν εκπληκτική δουλειά στην άμυνα και μπορω να μιλήσω για όλους, για έναν-έναν, όλοι έδωσαν κάτι απόψε και είχαν ενέργεια. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτόν τον αγώνα το συντομότερο δυνατό και να προχωρήσουμε μπροστά.

Ο Μπράντον Πολ είναι ένας από τους παίκτες που στηρίζουμε και περιμένουμε να μας βοηθήσει, περιμένουμε πολλά από αυτόν. Με ξάφνιασε το κάρφωμά του, διότι τον ξέρουμε ως σουτέρ. Μας δίνει ενέργεια όταν παίζει όπως σήμερα. Κάθε ματς για εμάς είναι ιδιαίτερο, όχι μόνο αυτό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε εικόνα μεγάλης ομάδας".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ