EUROLEAGUE

Κεμζούρα: "Οι αναπληρωματικοί μας έδωσαν καλά λεπτά αυτή τη φορά"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έναν καλό λόγο για όλους τους παίκτες του είχε να πει ο Κεστούτις Κεμζούρα μετά από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζάλγκιρις Κάουνας, ενώ αποθέωσε τους "θρύλους Σπανούλη - Πρίντεζη για τα κατορθώματά τους".

Η πίεση ήταν τεράστια, μετά από τις δύο σερί εντός έδρας ήττες από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Αναντολού Εφές, όμως ο Ολυμπιακός νίκησε τη Ζάλγκιρις Κάουνας και ο Κεστούτις Κεμζούρα έδειξε ότι αυτή τη φορά είχε προετοιμάσει εξαιρετικά την ομάδα του. Ρότσεστι και Ριντ βοήθησαν, ο Παπανικολάου επέστρεψε από τον τραυματισμό του και ο Λιθουανός τεχνικός είχε έναν καλό λόγο να πει για όλους, ακόμη και για τον Γουέιντ Μπάλντγουιν που έβαλε στη δωδεκάδα αντί του Γουίλ Τσέρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κεστούτις Κεμζούρα:

" Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ευχαριστώ στον κόσμο, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί είχαν πίστη στην ομάδα και μας έδωσε ενέργεια απόψε. Θέλω να συγχαρώ τους δύο θρύλους μας, τους Βασίλη Σπανούλη - Γιώργο Πρίντεζη για όσα έκαναν για εμάς και για όσα έχουν πετύχει και να τους ευχηθώ τα καλύτερα στα επόμενα πολλά πολλά χρόνια.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, είχαμε δύσκολες ήττες αλλά έδειξαν σωστό πνεύμα. Έδειξαν χαρακτήρα και αξίζαμε να κερδίσουμε γιατί παίξαμε σαν ομάδα σε όλο το ματς. Στο πρώτο μέρος κάναμε κάποια λάθη και μας πλήγωσαν κάποια επιθετικά ριμπάουντ της Ζάλγκιρις. Κοιτάζοντας τα στατιστικά, κερδίσαμε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο επιθετικοί και στις δύο άκρες του παρκέ, βάλαμε μεγάλα τρίποντα και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Οι αναπληρωματικοί έκαναν σημαντική δουλειά, αυτή τη φορά ο Κόνιαρης, ο Ρότσεστι, ο Ριντ έδωσαν καλά λεπτά αυτή τη φορά. Τα νούμερα δεν λένε ψέματα, η Ζάλγκιρις έχει τιμωρήσει μεγάλες ομαδες και παίζει το καλύτερό της μπάσκετ στο τέταρτο δεκάλεπτο. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Άνοιξα το ροτέισον στο πρώτο μέρος για να έχουμε ένταση στο μάξιμουμ.

Είχαμε μια σοβαρή συζήτηση με τον Γουέιντ Μπάλντγουιν αυτές τις μέρες, προσπάθησα να του εξηγήσω τον ρόλο του και να του δώσω ακόμη μια ευκαιρία. Είναι αθλητικός, έχει μέγεθος, μπορεί να μη σκόραρε απόψε αλλά μας βοήθησε με αρκετούς τρόπους".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ