EUROLEAGUE

Προπονήθηκε ο Πρίντεζης, θεραπεία ο αμφίβολος Σπανούλης

Προπονήθηκε ο Πρίντεζης, θεραπεία ο αμφίβολος Σπανούλης
INTIME SPORTS

Ο Πρίντεζης συμμετείχε και στο κομμάτι των επαφών στην προπόνηση του Ολυμπιακού και παίζει με Παναθηναϊκό. Θεραπεία ο αμφίβολος Σπανούλης, ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ο Γουότερς.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Παρασκευής (6/1, 21:00), με τους Πειραιώτες να υποδέχονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Παναθηναϊκό, για την 16η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης από την 15η Δεκεμβρίου, όταν και τραυματίστηκε (γόνατο) στο Κάουνας, συμμετείχε και πάλι κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, λαμβάνοντας μέρος και στο κομμάτι των επαφών. Ο Έλληνας φόργουορντ αισθάνεται αρκετά καλά, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του και είναι δεδομένη η επιστροφή του στο παρκέ στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τον Βασίλη Σπανούλη, ο αρχηγός του Ολυμπιακού συνέχισε την θεραπεία του. Ο έμπειρος γκαρντ ταλαιπωρείται με θλάση στον (αριστερό) προσαγωγό, την οποία και υπέστη στο πρώτο ημίχρονο στο ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Η συμμετοχή του στην αναμέτρηση χαρακτηρίζεται εξαιρετικά αμφίβολη και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του. Άλλωστε, η σεζόν είναι μεγάλη και στο ενδεχόμενο που παίξει ελοχεύει κίνδυνος επιδείνωσης της κατάστασης του.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε με ενοχλήσεις στον ώμο, συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης της ομάδας, ανεβάζει στροφές και κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση απέναντι στους "πράσινους".

Όσον αφορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "ερυθρολεύκων", τον Ντομινίκ Γουότερς, ο παίκτης ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού. Προπονείται μαζί με την ομάδα και βρίσκεται σε στάδιο προσαρμογής. Την ικανότητα στο πικ-εν-ρολ παιχνίδι, το καλό περιφερειακό σουτ που διαθέτει, αλλά και την έφεση του στην δημιουργία, είναι στοιχεία που περιμένουν και θέλουν από εκείνον οι Πειραιώτες.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ