ΚΑΕ Ολυμπιακός σε Μπερτομέου: "Να επανέλθουν οι ποινές του Γιαννακόπουλου"

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από τον Τζόρντι Μπερτομέου να επαναφέρει τις ποινές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά και να ξεκινήσει νέα πειθαρχική διαδικασία.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε την παρέμβαση του Τζόρντι Μπερτομένου σχετικά με όσα φέρεται να είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στους διαιτητές Πατέρνικο και Ζαμόσκι στο ημίχρονο της αναμέτρησης της 6ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Οι ερυθρόλευκοι με επιστολή τους προς τον πρόεδρο και CEO της EuroLeague ζήτησαν την επαναφορά των ποινών που έχουν επιβληθεί στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και την άσκηση νέας πειθαρχικής διαδικασίας.

Θυμίζουμε πως το Σάββατο (10/11) η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε ενημερώσει για τις κινήσεις που είναι διατεθειμένη να κάνει, ενώ την Δευτέρα (12/1) προχώρησε σε καταγγελία στον αθλητικό δικαστή της EuroLeague.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Την Κυριακή (11/11) η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο και CEO της Ευρωλίγκας, κ. Τζόρντι Μπερτομέου, μέσω της οποίας του γνωστοποίησε την καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με την οποία συκοφάντησαν τον Ολυμπιακό για χρηματισμό των διαιτητών Πατέρνικο και Ζαμόσκι στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Με την επιστολή, η οποία κοινοποιήθηκε σ’ όλα τα μέλη του Board, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί τον κ. Μπερτομέου να επαναφέρει τις ποινές του κ. Γιαννακόπουλου σύμφωνα με το άρθρο 8 του Πειθαρχικού Κώδικα και να ξεκινήσει καινούργια πειθαρχική διαδικασία για τις νέες του ενέργειες σύμφωνα με το άρθρο 42 του ίδιου κώδικα". 

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Έτσι τον κερδίζει η Μπάρτσα

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος αναλύει την... δημοπρασία για τον Καλάθη πριν το σφυρί χτυπήσει τρεις φορές.

ΣΤΑΥΡΟΥ

Ο επίλογος γράφτηκε τον Απρίλιο

Το τέλος της EuroLeague που αποδείχθηκε πως μπήκε τον περασμένο Απρίλιο, ο Ζόρντι Μπερτομέου που επέλεξε να κόψει δρόμο και η "σκοτεινή" επόμενη μέρα της Λίγκας. Γράφει ο Χάρης Σταύρου.

ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΣ

Το πιο περίεργο καλοκαίρι

Οι ομάδες σχεδιάζουν το μέλλον τους, αλλά ίσως χρειαστεί να ξανασκεφτούν το παρόν τους. Ακόμα και με παίκτες που το έχουν αποφασίσει να τις εγκαταλείψουν την επόμενη σεζόν. Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος.

HIGHLIGHTS