EUROLEAGUE

ΚΑΕ Ολυμπιακός: "Η EuroLeague αναγνωρίζει τον Γιαννακόπουλο ως εμπλεκόμενο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός"

ΚΑΕ Ολυμπιακός: "Η EuroLeague αναγνωρίζει τον Γιαννακόπουλο ως εμπλεκόμενο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός"

Ως "εμπλεκόμενο με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός" αναγνωρίζει η EuroLeague τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ του ντέρμπι.

Ανακοίνωση με την οποία δημοσιοποιεί λεπτομέρειες από την επικοινωνία της με τη EuroLeague εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης (3/3), λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ του ντέρμπι αιωνίων για την 27η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Σε αυτή την ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά πως " η EuroLeague αναγνωρίζει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ως εμπλεκόμενο με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός", με τους Πειραιώτες να ζητούν από τον κόσμο τους να έχει κόσμια συμπεριφορά.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν με το έγγραφο της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τις αρμόδιες αρχές , από τις οποίες ζήτησαν να μην επιτραπεί η είσοδος του Γιαννακόπουλου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, πριν εκείνος αποφασίσει να ηγηθεί της αποστολής των πράσινων για το μεγάλο ντέρμπι .

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

" Η Ευρωλίγκα μας ενημέρωσε ότι αναγνωρίζει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ως εμπλεκόμενο με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι ότι έχει το δικαίωμα να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας του, παρότι ο ίδιος δηλώνει απλός φίλαθλος. Κατόπιν τούτου, ζητούμε από τον κόσμο του Ολυμπιακού να προφυλάξει την ομάδα και να μην απαντήσει στις προκλήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος έχει ως μοναδικό στόχο να προκαλέσει με τη συμπεριφορά του. Προστατεύστε την ομάδα μας και οδηγείστε τους παίκτες μας στη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ