EUROLEAGUE

Η "βάπτιση" του Μιλουτίνοφ και η... αγωνία του Φορτούνη

Η "βάπτιση" του Μιλουτίνοφ και η... αγωνία του Φορτούνη
EUROKINISSI

Ο Κώστας Παπανικολάου πρωταγωνίστησε σε ένα... highlight "βαπτίζοντας" τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ ο Κώστας Φορτούνης είχε περίοπτη θέση στο video με την παρακάμερα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της EuroLeague έκανε... περίπατο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι Πειραιώτες, όπως συνηθίζουν, δημοσίευσαν το video με την παρακάμερα του παιχνιδιού, στο οποίο φαίνονται όσα δεν έγιναν αντιληπτά με την πρώτη ματιά.

Η κάμερα της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ μάλιστα κατέγραψε και τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος έδωσε το "παρών" στο ΣΕΦ και παρακολούθησε με αγωνία την αναμέτρηση. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλο πάντως φρόντισαν να... καθαρίσουν από νωρίς και ο άσος της ποδοσφαιρικής ομάδας των Πειραιωτών "ηρέμησε" γρήγορα, ενώ θέση στο video έχει κι ένα μικρό μέρος της αποθέωσης του Γιώργου Μπόγρη από τους φιλάθλους.

Επίσης, σε ένα... highlight πρωταγωνίστησε και ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος κατά την διάρκεια του αγώνα θέλησε να "πειράξει" τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, τον οποίο... βάπτισε ξανά ρίχνοντάς του νερό.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ