EUROLEAGUE

Η τρομερή κίνηση σεβασμού και αναγνώρισης των Rockets στον Μπράουν

SACRAMENTO, CA - APRIL 9: Bobby Brown #8 and James Harden #13 of the Houston Rockets talk during the game against the Sacramento Kings on April 9, 2017 at Golden 1 Center in Sacramento, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2017 NBAE (Photo by Rocky Widner/NBAE via Getty Images)
SACRAMENTO, CA - APRIL 9: Bobby Brown #8 and James Harden #13 of the Houston Rockets talk during the game against the Sacramento Kings on April 9, 2017 at Golden 1 Center in Sacramento, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2017 NBAE (Photo by Rocky Widner/NBAE via Getty Images) NBAE/GETTY IMAGES

Πόσα χρήματα κέρδισε ο Μπόμπι Μπράουν στην διάρκεια της σεζόν 2017/18; Περισσότερα απ' όσα περίμενε, καθώς οι Houston Rockets προχώρησαν σε μία εντυπωσιακή κίνηση για να τον ευχαριστήσουν για τον επαγγελματισμό του.

Μετά από ενάμιση χρόνο στο ΝΒΑ, ο Μπόμπι Μπράουν είναι (από το πρωί της Πέμπτης 22/2) και επίσημα μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, με τον οποίο υπέγραψε μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Ο 33χρονος Αμερικανός φτάνει αύριο, Σάββατο 24/2, στην Ελλάδα για να αποτελέσει ακόμα μία επιλογή στα χέρια του Γιάννη Σφαιρόπουλου, έρχεται όμως και με γεμάτο τον τραπεζικό του λογαριασμό καθώς η μέχρι πρότινος ομάδα του προχώρησε πρόσφατα σε μία εντυπωσιακή κίνηση για να τον ευχαριστήσει για τον επαγγελματισμό που επέδειξε στην διάρκεια της παραμονής του στο Houston.

Συγκεκριμένα, ο Μπράουν βρισκόταν στο roster στην έναρξη της σεζόν, όμως στις 5 Ιανουαρίου τον αποδέσμευσαν για να κρατήσουν τον Τζέραλντ Γκριν που έκανε πράγματα και θαύματα όσο ο Mike D' Antoni έβλεπε βασικούς του περιφερειακούς όπως ο Chris Paul, o Eric Gordon κι ο Trevor Ariza να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Και όμως, οι παράγοντες των Rockets του ζήτησαν να μείνει στην πόλη, διότι σκέφτονταιν να του προσφέρουν μια νέα συμφωνία μέχρι το τέλος της περιόδου. Είχαν μία θέση ανοιχτή, ήθελαν όμως να εξετάσουν την αγορά πριν αποφασίσουν.

Αυτή ήρθε στις 10 Ιανουαρίου, πέντε μέρες μετά την αποδέσμευσή του. Οι Rockets έδωσαν στον Μπράουν την ευκαιρία να υπογράψει μέχρι το τέλος της χρονιάς, όχι όμως και να μείνει σε αυτή περισσότερες από... δύο μέρες. Βλέπετε, πριν εκπνεύσει η Trade Deadline της 8ης Φεβρουαρίου οι Utah Jazz έστειλαν τον Joe Johnnson στους Sacramento Kings και στο Houston κατάλαβαν πως αυτός ήταν ο παίκτης που χρειάζονταν. Μίλησαν μαζί του, του ζήτησαν να σπάσει το συμβόλαιό του με τους "Βασιλιάδες", τον έπεισαν να μετακομίσει στο Houston, αλλά την ίδια ώρα ευχαρίστησαν και τον Μπράουν για τον επαγγελματισμό του δίνοντάς του κάτι σαν... bonus αξίας 533.937 δολαρίων.

Ο Μπράουν έμεινε για δεύτερη φορά σε διάστημα μίας εβδομάδας ελεύθερος, ο Johnson μπήκε στο roster, αλλά έγινε και δεύτερη κίνηση με τον Brandan Wright, έναν αθλητικό ψηλό που πήρε την 15η και τελευταία θέση.

Ο Μπράουν, ο κολλητός του James Harden στους Rockets, είχε "δέσει" με τους συμπαίκτες του, είχε άψογες σχέσεις με τον Chris Paul και ήταν μία μορφή που ξεχώριζε στα αποδυτήρια. Ταυτόχρονα, δεν είχε πρόβλημα να κάθεται στην άκρη του πάγκου και να παίζει σποραδικά πεντάλεπτα, κυρίως στον garbage time των αγώνων. Όλα αυτά τα στοιχεία ήταν αρκετά για να του δοθεί όχι μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά ένα καλό ποσό πριν έρθει η πρόταση του Ολυμπιακού που φυσικά μοιάζει με ένα έξτρα... χαρτζιλίκι μπροστά στα συνολικά 1.248.724 δολάρια που έβαλε φέτος στον λογαριασμό του ο Αμερικανός σκόρερ. Όχι κι άσχημα, για τα μόλις 115 λεπτά που αγωνίστηκε στο ΝΒΑ...

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ