EUROLEAGUE

H μισή ομάδα εκτός στον Ολυμπιακό

H μισή ομάδα εκτός στον Ολυμπιακό
EUROKINISSI

Με πολλά προβλήματα άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Ζάλγκιρις (6/4, 19:00), καθώς οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Τζαμέλ ΜακΛίν και Κιμ Τιλί τη Μ. Τρίτη (3/4) δεν ήταν στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Ολυμπιακός τη Μ. Τρίτη (3/4) άρχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Ζάλγκιρις (6/4, 19:00) για την 30η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της EuroLeague και το ιατρικό του δελτίο είναι γεμάτο, καθώς οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Τζαμέλ ΜακΛίν και Κιμ Τιλί δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της ομάδας τους.

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν το μεσημέρι της Μ. Τρίτης (3/4) εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο με υψηλό πυρετό και στομαχικές διαταραχές και παραμένει νοσηλευόμενος, ενώ ο Νίκολα Μιλουντίνοβ από την πλευρά του νιώθει ενοχλήσεις στη μέση. Ο Κιμ Τιλί ταλαιπωρείται από υμενίτιδα τετρακεφάλου αριστερού γόνατος, ενώ εκτός παρέμειναν ο Γιώργος Πρίντεζης - αναρρώνει από επέμβαση που υποβλήθηκε - και ο Κώστας Παπανικολάου (οστικό οίδημα).

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην προπόνηση της Μ. Τρίτης (3/4) είχε στη διάθεσή του έναν (τον Μπόγρη) από τους τρεις σέντερ, έναν (τον Γουίλτζερ) από τους τέσσερις πάουερ φόργουορντ και δύο (τους Παπαπέτρου και Τόμπσον) από τα τρία 3άρια της ομάδας του. Το μόνο θετικό για τον προπονητή του Ολυμπιακού ήταν πως όλοι οι γκαρντ (Σπανούλης, Μάντζαρης, Ρόμπερτς, Μπράουν, Στρέλνιεκς, Τολιόπουλος, Αρσενόπουλος) ήταν διαθέσιμοι.

Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της EuroLeague , αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα πάρει την 3η ή την 4η θέση της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης .

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ