EUROLEAGUE

Η άμυνα του Ολυμπιακού στα... must της αγωνιστικής

Η άμυνα του Ολυμπιακού στα... must της αγωνιστικής

Η EuroLeague ξεχώρισε πέντε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία ενόψει του τζάμπολ της 26ης αγωνιστικής και στάθηκε στην αμυντική... παράδοση που έχει φτιάξει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Η EuroLeague, όπως συνηθίζει πριν από κάθε αγωνιστική, ξεχώρισε πέντε στατιστικά στοιχεία δημοσιεύοντας το σχετικό video και θέση σε αυτό βρήκε και ο Ολυμπιακός.

Οι "ερυθρόλευκοι" στα τελευταία οχτώ παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα έχουν πάρει έξι νίκες επιτρέποντάς της κατά μέσο όρο μόλις 64 πόντους. Σίγουρα αυτό το γεγονός χαροποιεί τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, καθώς είναι γνωστή η έμφαση που δίνει στην άμυνα.

Επίσης, στα... must της αγωνιστικής είναι οι 9 συνεχόμενες νίκες που μετράει η Ρεάλ Μαδρίτης επί της Αρμάνι από το 2009 και μετά, το γεγονός ότι ο Γιόχαν Βόιτμαν ισοφάρισε την καλύτερή του επίδοση με 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης στη νίκη της Ζάλγκιρς επί της Μπασκόνια και οι 9 τάπες της Εφές στο ματς με την Μπάμπεργκ το 2014 που είναι ρεκόρ για την τουρκική ομάδα. Τέλος, η EuroLeague παρατήρησε πως οι τέσσερις από τις τελευταίες επτά αναμετρήσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Φενέρμπαχτσε έχουν κριθεί στην παράταση.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ