EUROLEAGUE

Γουίλιαμς - Γκος: "Συζητήσεις με Ολυμπιακό, Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ Μόσχας"

Gonzaga's Nigel Williams-Goss (5) reacts during the second half in the semifinals of the Final Four NCAA college basketball tournament against South Carolina, Saturday, April 1, 2017, in Glendale, Ariz. (AP Photo/Matt York)
Gonzaga's Nigel Williams-Goss (5) reacts during the second half in the semifinals of the Final Four NCAA college basketball tournament against South Carolina, Saturday, April 1, 2017, in Glendale, Ariz. (AP Photo/Matt York) AP

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος εξετάζεται από τον Ολυμπιακό, αλλά όπως δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ της Παρτιζάν πέρα από τους "ερυθρόλευκους" για την απόκτησή του ενδιαφέρονται τόσο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όσο και η Φενέρμπαχτσε.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος μετά την πολύ καλή σεζόν που έκανε με τα χρώματα της Παρτιζάν, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού , αλλά οι "ερυθρόλευκοι" δεν... παίζουν μόνοι τους για την απόκτησή του.

Ο 23χρονος Αμερικανός γκαρντ της Παρτιζάν, έδωσε το "παρών" σε camp στην πατρίδα του και αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Φενέρμπαχτσε...

"Έχω μερικές πολύ καλές επιλογές στην Ευρώπη, με ορισμένες ομάδες υψηλού επιπέδου της EuroLeague. Πιστεύουμε πως η καλύτερη επιλογή είναι να ξεκαθαρίσουμε πρώτα αυτή την κατάσταση και μετά να δούμε οτιδήποτε άλλο", δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ μεταξύ άλλων ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος το 2017 επιλέχθηκε από τους Utah Jazz στο Νο. 55 του NBA Draft, αλλά, όπως γνωστοποίησε, δεν θα αγωνιστεί στο Summer League.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Παρτιζάν, αλλά μπορεί να αποδεσμευτεί με 100.000€ για ομάδα της EuroLeague και με 250.000€ για το ΝΒΑ.

AP Photo/Matt York

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ