EUROLEAGUE

Γουίλιαμς-Γκος: "Δεν παίξαμε άμυνα"

Γουίλιαμς-Γκος: "Δεν παίξαμε άμυνα"

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων απέναντι στην Γκραν Κανάρια και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος στάθηκε στην άσχημη άμυνα της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός στην 28η "στροφή" της EurοLeague ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Γκραν Κανάρια και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος μίλησε για την άσχημη εμφάνιση της ομάδας του.

"Όλα αρχίζουν από την άμυνα. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν καταφέραμε να παίξουμε άμυνα. Η άμυνα έχει σχέση με την ενέργεια. Πρέπει να έχεις ενέργεια για να παίξεις καλή άμυνα. Όλα άρχισαν από την άμυνα, δεν καταφέραμε να τους σταματήσουμε και αυτό μας επηρέασε", δήλωσε στην κάμερα της Nova ο Αμερικανός γκαρντ, ενώ στη συνέχεια παρατήρησε πως "πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια στην έδρα μας. Θα προετοιμαστούμε καλά και προτρέχει πλέον το ματς με την Ζάλγκιρις".

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν αντέδρασε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος είπε: " Δεν παίξαμε με την ενέργεια που θέλαμε. Δεν καταφέραμε να τους σταματήσουμε τα εύστοχα σουτ. Είναι δύσκολο έτσι να βρεις να ρυθμό".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ