EUROLEAGUE

Γουέμπερ: "Θα κάνουμε το ματς σκυλομαχία"

Γουέμπερ: "Θα κάνουμε το ματς σκυλομαχία"

Ο Μπριάντε Γουέμπερ χαρακτήρισε την άμυνα βασική προτεραιότητα και προανήγγειλε ότι ο Ολυμπιακός θα μετατρέψει το ματς με την Αναντολού Εφές σε... σκυλομαχία.

Η άμυνα θα αποτελέσει προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη και αυτό υπογράμμισε και ο Μπριάντε Γουέμπερ στις δηλώσεις που έκανε πριν από την αναχώρηση της αποστολής. Η Αναντολού Εφές έχουν άλλωστε μία από τις καλύτερες επιθέσεις της EuroLeague και οι "ερυθρόλευκοι" έχουν καταστρώσει όλα τα πλάνα τους γύρω από το πως θα περιορίσουν την τουρκική ομάδα. Κι ας μετατρέψουν το παιχνίδι σε... σκυλομαχία.

" Η άμυνα θα είναι η βασική προτεραιότητα για εμάς σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι η Αναντολού Εφές μπορεί να σκοράρει πολύ και έχει μεγάλη αποδοτικότητα στην επίθεση έτσι όπως παίζει. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει το παιχνίδι. Δεν έχει σημασία πως θα το κάνουμε, αρκεί να νικήσουμε. Θα παίξουμε άμυνα, θα κάνουμε το ματς σκυλομαχία", τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ.

" Δεν ξέρω πολλά για την Ευρώπη, μόλις ήρθα. Οι τελευταίες δέκα ημέρες ήταν γεμάτες σκαμπανεβάσματα, αλλά ταυτόχρονα και μία εμπειρία για μένα. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι πολύ σκληρότερο από αυτό που παίζεται στις ΗΠΑ, πιο σκληρό από αυτό που έχω συνηθίσει και από αυτό που μου αρέσει, αλλά θα πρέπει να αναπρογραμματίσω τον εαυτό μου ώστε να παίζει πιο σκληρά", πρόσθεσε ο Γουέμπερ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ