EUROLEAGUE

Γουέμπερ: "Ηξερα τον Ολυμπιακό από το NBA 2k"

Γουέμπερ: "Ηξερα τον Ολυμπιακό από το NBA 2k"

Ο Μπριάντε Γουέμπερ μίλησε για την απόφασή του να υπογράψει στον Ολυμπιακό και... αποκάλυψε πως γνώριζε τους ερυθρόλευκους από το NBA 2K.

Ο Ολυμπιακός μάχεται για να προλάβει το τρένο των playoffs της EuroLeague και ο Μπριάντε Γουέμπερ στάθηκε στη σημασία της συμμετοχής στη προημιτελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ αναφέρθηκε και στο τι έκανε πριν αποφασίσει να υπογράψει στους ερυθρόλευκους.

"Μίλησα με τη μητέρα μου και αρκετούς ακόμα ανθρώπους και κατάλαβα πως αν θέλω κάτι διαφορετικό, πρέπει να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Σκέφτηκα πως μπορώ να παίξω στον Ολυμπιακό, τον οποίο είχα δει στο NBA 2k. Λίγο πριν έρθω εδώ, έπαιξα με τον Ολυμπιακό στο NBA 2K. Σκέφτηκα πως «εντάξει, μπορώ να παίξω μαζί με αυτούς τους παίκτες». Μου αρέσει να νικάω. Έχω νικήσει σε όλα τα επίπεδα που έχω αγωνιστεί είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα παρακολουθήσει τα playoffs. Πέρσι, όταν ήμουν στις ΗΠΑ, είχα παρακολουθήσει την EuroLeague. Γνωρίζω οπότε πως θα με παρακολουθούν και αυτό είναι κάτι που θέλω. Θέλεις να παίζεις, όταν έχει σημασία και όχι όταν δεν σε παρακολουθεί κάποιος. Θες να αγωνίζεσαι, όταν τα φώτα είναι πάνω σου και λάμπουν", δήλωσε ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ στην κάμερα της EuroLeague.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ