EUROLEAGUE

Γκόρντον για Σπανούλη: "Δεν τον είδα ποτέ να παίρνει ρεπό"

Γκόρντον για Σπανούλη: "Δεν τον είδα ποτέ να παίρνει ρεπό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αποθεωτικός για τον Βασίλη Σπανούλη, την εργατικότητα και το χαρακτηριστικό του side-step ήταν ο Τζαμόν Γκόρντον, που θυμήθηκε τη συνύπαρξή του με τον απόλυτο θρύλο της EuroLeague στον Ολυμπιακό της σεζόν 2010/11.

Συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό για μία σεζόν, την περίοδο 2010/11 για την ακρίβεια, όταν ο Βασίλης Σπανούλης μεταπήδησε από τον Παναθηναϊκό στην πιθανότατα πιο εντυπωσιακή μεταγραφή εκείνης της δεκαετίας. Ο Τζαμόν Γκόρντον έζησε τον Kill-Bill σε καθημερινή βάση και ακόμη και σήμερα μιλάει για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

Αυτό έκανε και την Τρίτη (11/8), όταν με μια δημοσίευση στο Facebook προσπάθησε να εξηγήσει στους Αμερικανούς του φίλους ότι ο απόλυτος θρύλος της EuroLeague χρησιμοποιούσε το περίφημο side-step πριν το μάθουν οι σούπερσταρς του ΝΒΑ.

" Δεν τον είδα ποτέ να παίρνει ρεπό. Ό,τι κι αν γινόταν, έπρεπε να βάλει 150 τρίποντα μετά από κάθε προπόνηση. Συνεχίστε εσείς να νομίζετε πως οι κορυφαίοι μπασκετμπολίστες του κόσμου βρίσκονται στο ΝΒΑ. Χρησιμοποιούσε αυτό το side-step από το 2011" έγραψε ο παλαίμαχος πλέον Αμερικανός, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Ντέργουιν Κίτσεν, να προσθέτει πως: " Ήταν επιθετικός απέναντί σου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τον κυνηγούσες, όμως ακόμη και μετά από ένα εκατομμύριο πικ-εν-ρολς έπαιρνε αυτό που ζητούσε".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ