EUROLEAGUE

Γιανγκ: "Αν μείνουμε ενωμένοι, όλα θα πάνε καλά"

Γιανγκ: "Αν μείνουμε ενωμένοι, όλα θα πάνε καλά"
INTIME SPORTS

Ο Γιανγκ ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο Μιλάνο με 18 πόντους και στις δηλώσεις του τόνισε πως εφόσον η ομάδα μείνει ενωμένη μέσα στη χρονιά, όλα θα πάνε καλά για τους Πειραιώτες.

Ο Πάτρικ Γιανγκ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, όντας ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο ματς με 18 πόντους, συνεισφέροντας τα μέγιστα στη νίκη των Πειραιωτών επί ιταλικού εδάφους.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Αμερικανός σέντερ είπε τα εξής: "Το πιο σημαντικό είναι πως παρά τις δυσκολίες νικήσαμε. Ήταν δύσκολο να τα καταφέρουμε σε ένα τέτοιο γήπεδο με 12.000 θεατές, αλλά παίξαμε σαν ομάδα και πήραμε μια σπουδαία νίκη.

Στόχος μας είναι να νικάμε σε κάθε ματς και να φτάσουμε στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι νωρίς να μιλάμε για οτιδήποτε άλλο. Ακόμη δεν είμαστε στο σημείο που θέλουμε, αλλά δουλεύουμε σκληρά και πάμε παιχνίδι με παιχνίδι.

Αν μείνουμε ενωμένοι, όλα θα πάνε καλά. Δεν ξέρουμε πότε θα είμαστε 100% έτοιμοι, αλλά θα φτάσουμε εκεί αργά ή γρήγορα. Όταν προετοιμάζεσαι καλά τότε όλα είναι καλά στο παρκέ. Για μένα δεν έχει σημασία ποιον έχω αντίπαλο. Όταν παίρνω καλή θέση κοντά στο καλάθι, δεν έχω πρόβλημα. Έχω ακόμη πολλά να μάθω, ειδικά στην άμυνα" .

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ