EUROLEAGUE

Για πάντα στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Πρίντεζης!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (14/6) με τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο και μαζί υπέγραψαν την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η σημαία έμεινε στον ιστό της... Ο Γιώργος Πρίντεζης συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (14/6) με τον Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο και μαζί συμφώνησαν να επεκτείνουν την επιτυχημένη συνεργασία τους για τρία ακόμη χρόνια.

Στα 32 του πλέον, ο Γιώργος Πρίντεζης ήξερε τι ήθελε. Να μείνει στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της καριέρας του. Και το παραδέχθηκε κιόλας στο Sport24.gr . Λίγες μέρες μετά το τέλος της σεζόν 2016-17, ο υπαρχηγός των ερυθρόλευκων επισκέφθηκε τα γραφεία της Arcadia στο κέντρο της Αθήνας, μίλησε με τα αφεντικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, σε ένα ένα ραντεβού που κράτησε κάτι παραπάνω από τρεις ώρες και συμφώνησε να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Λιμάνι για τρία ακόμη χρόνια, με αποτέλεσμα να συγκινηθεί και να βάλει τα κλάματα από χαρά για την παντοτινή σχέση αγάπης με την ομάδα της καρδιάς του.

Να τονίσουμε, πως στο ραντεβού του διεθνή φόργουορντ των "ερυθρολεύκων" με τους προέδρους του Ολυμπιακού, οι δύο πλευρές συμφώνησαν γρήγορα στο κομμάτι του συμβολαίου και την περισσότερη ώρα, οι δύο πλευρές μίλησαν κυρίως για την ομάδα και τους στόχους της ενόψει της νέας σεζόν.

"Εδώ για 3 χρόνια ακόμη, θα κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό"

Κατέβηκε στην είσοδο μαζί με τον ατζέντη του, Γιώργο Δημητρόπουλο, αλλά και με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο 32χρονος πάουερ-φόργουορντ στις δηλώσεις του, εμφανώς συγκινημένος, είπε τα εξής: "Πήγαν όλα πάρα πολύ καλά, μια χαρά. Θα είμαι εδώ στην ομάδα για άλλα τρία χρόνια ακόμη. Η κουβέντα μας κύλησε πάρα πολύ όμορφα, μιλούσαμε για αρκετή ώρα. Σας ευχαριστώ και εσάς που περιμένατε τρεις ώρες μέσα στον ήλιο με 30 βαθμούς.

Ήταν πολύ όμορφα, κάναμε μία πολύ ωραία κουβέντα. Σίγουρα, όλοι καταλάβαμε τα λάθη μας, αλλά και το τι έφταιξε και τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε φέτος έναν τίτλο. Με χαροποίησε πάρα πολύ ο τρόπος που κουβεντιάσαμε για ακόμη μία φορά, ο τρόπος που τα είπαμε. Συμφωνήσαμε σχεδόν κατευθείαν για την επόμενη τριετία. Θα είμαστε και πάλι μαζί. Και για μένα είναι πολύ μεγάλη χαρά, αλίμονο. Έτσι όπως έγινε το πράγμα, θα κλείσω την καριέρα μου εδώ, στον Ολυμπιακό. Παράλληλα , ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε τα εξής: " Πήγαν όλα καλά, έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει".

Το VIDEO με την συγκίνηση του Γιώργου Πρίντεζη:

Από τα 15 του στον Ολυμπιακό

Από τα 15 του χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Πρίντεζης άφησε στο περιθώριο το ενδιαφέρον τεράστιων clubs της Ευρώπης (έδειξαν ενδιαφέρον ΤΣΣΚΑ, Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα) και τις εξαιρετικές οικονομικές τους προτάσεις, άφησε για άλλη μια φορά πολλά περισσότερα χρήματα και άκουσε την καρδιά του για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, να κλείσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, ο Γιώργος Πρίντεζης είχε 12.8 πόντους (48.5% στα δίποντα, 40.3% στα τρίποντα, 70% στις βολές), 5.1 ριμπάουντ και μία ασίστ ανά 25.2 λεπτά συμμετοχής σε 32 αγώνες της EuroLeague, παίρνοντας και το βραβείο για το μέλος στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης. Αυτή ήταν η δεύτερη πιο παραγωγική σεζόν του μετά την περσινή, στη διάρκεια της οποίας είχε 14.1 πόντους (56.1% στα δίποντα, 36.4% στα τρίποντα, 69.8% στις βολές), 5.5 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά 25 λεπτά συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ