EUROLEAGUE

Γ. Αγγελόπουλος: "Η κίνηση του Σπανούλη άλλαξε την ιστορία"

Γ. Αγγελόπουλος: "Η κίνηση του Σπανούλη άλλαξε την ιστορία"

Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού, το Final Four, τους Έλληνες της ομάδας και την κίνηση του Σπανούλη που άλλαξε τα πάντα (VIDEO).

Πλήρως ικανοποιημένοι, υπερήφανοι, αλλά και διψασμένοι... Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το θρίαμβο επί της Αναντολού Εφές και την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague , για το στόχο των “ερυθρόλευκων” στην Κωνσταντινούπολη, το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, το ρόλο του ελληνικού κορμού στην ομάδα και την κίνηση της απόκτησης του Βασίλη Σπανούλη, η οποία “ άλλαξε την ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ”, κατά τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα, τόσα χρόνια είμαστε στην κορυφή της Ευρώπης, με πολύ χαμηλό μπάτζετ, το 1/3-1/4 όλων των άλλων ομάδων. Στην πιο ανταγωνιστική EuroLeague όλων των εποχών ο Ολυμπιακός έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ, άξιζε την πρόκριση στο Final Four και τη δικαιούται. Ο στόχος είναι το κύπελλο, όχι η συμμετοχή. Μην κρυβόμαστε” είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος, προσθέτοντας για την κίνηση του Ολυμπιακού να αποκτήσει πριν από χρόνια τον Βασίλη Σπανούλη και να χτίσει όλη την ομάδα γύρω του: “ η κίνηση αυτή άλλαξε την ιστορία του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά και του Ολυμπιακού”.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε από τη μεριά του για την επιτυχία του Ολυμπιακού: “ Σε αυτή την ομάδα είναι όλοι για έναν και ένας για όλους. Έχουν αποδεχτεί όλοι το ρόλο τους και αυτό είναι κάτι που έχει χτιστεί όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμα και πέρυσι, που δεν περάσαμε στους “8” της EuroLeague, η ομάδα ήταν μαχητική και πήρε ένα ιστορικό πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ”.

Ο Αγγελόπουλος είπε ακόμα για τον ελληνικό κορμό της ομάδας: “ Ο Πρίντεζης, ο Μάντζαρης, ο Σπανούλης, ο Παπανικολάου, που είναι τόσα χρόνια μαζί μας, μπολιάζουν τους ξένους της ομάδας με τη φιλοσοφία που έχουμε. Αυτό είναι κάτι που δεν έχει καμία άλλη ομάδα”.

Όσον αφορά στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ; “ Είναι πολύ δύσκολο. Εχουμε βρεθεί πολλές φορές στο Final Four, μας ξέρει και την ξέρουμε. Είναι πολύ δύσκολο ματς, όταν έχεις κάνει όμως το 2-2 στην Κωνσταντινούπολη, αυτό χτίζει χαρακτήρα ομάδας που δεν τα παρατάει ποτέ. Αυτό είναι κάτι που και ο αντίπαλος το υπολογίζει. Το φαβορί είναι η ΤΣΣΚΑ. Εμείς είμαστε το αουτσάιντερ, έχουμε το μικρότερο μπάτζετ από τις τέσσερις ομάδες στο Final Four, η Φενέρ είναι το φαβορί για την κατάκτηση, όπως λένε όλοι. Εμείς πάμε να παλέψουμε, αυτή είναι η φιλοσοφία μας”.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ