EUROLEAGUE

Γ. Αγγελόπουλος: "Εκείνοι με μπάτζετ και εκατομμύρια, εμείς με ψυχή"

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός νίκησε "κόντρα σε όλους και σε όλα" την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Διαβάστε τι είπε και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι απέδωσαν τον θρίαμβο του Ολυμπιακού σε ψυχή και αυταπάρνηση.

"Υπάρχει χημεία, αυταπάρνηση, ομαδικότητα. Οι παίκτες σε όλες τις θέσεις κάνουν αυτό που μπορούν. Ακόμα κι όταν οι πρωταγωνιστές περιορίζονται από τον αντίπαλοι, αναλαμβάνουν άλλοι. Σήμερα ήταν απίστευτα δύσκολο, από τα πιο δύσκολα παιχνίδια", δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Τον λόγο πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε:

"Ήταν από τις κορυφαίες στιγμές του Ολυμπιακού. Δεν μπορούν να γίνουν συγκρίσεις με το 2012. Παίξαμε κόντρα σε όλους και σε όλα σήμερα. Καταλάβανε όλοι γιατί μιλάμε για δισεκατομμύρια που υπάρχουν σε μπάτζετ και επενδύσεις, ενώ εμείς πηγαίνουμε με οικογενειακό κλίμα, ψυχή και άλλα μυστικά".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ