EUROLEAGUE

Μπράουν: "Μετά τον Χάρντεν, θα είναι εύκολα με Σπανούλη"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μπόμπι Μπράουν έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όντας έτοιμος να προστεθεί στο ρόστερ των "ερυθρολεύκων" για την τελική ευθεία της σεζόν. Οι ατάκες για τον Τζέιμς Χάρντεν και τον Βασίλη Σπανούλη.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (24/2) ο Μπόμπι Μπράουν για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "ερυθρολεύκων" ταξίδεψε από την Καλιφόρνια μέσω Κωνσταντινούπολης, πάτησε το πόδι του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και είναι πλέον έτοιμος να πιάσει δουλειά με τη νέα του ομάδα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στράφηκε στον 33χρονο γκαρντ για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής, προσδοκώντας στο κάτι παραπάνω στο μπροστινό μέρος του παρκέ. Η εμπειρία και το ταλέντο του πρώην παίκτη της Σιένα είναι τα δύο στοιχεία που τον έφεραν στο ΣΕΦ, λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods (2/3, 21:15) για την 24η αγωνιστική της EuroLeague.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Μπόμπι Μπράουν εξήγησε ότι " νιώθω καλά. Χαίρομαι που επέστρεψα στην Ευρώπη σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα και να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες", για να προσθέσει αναφερόμενος στα νέα δεδομένα της καριέρας του: " Στο τέλος της ημέρας είναι... μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο! Προπονούμουν κάθε μέρα. Το μόνο που είναι δύσκολο είναι πως ο χρόνος τρέχει και εγώ χρειάζομαι λίγο για να μάθω τα συστήματα σε άμυνα και επίθεση. Θεωρώ όμως πως όλα θα πάνε καλά μόλις βρεθώ στο παρκέ με όλους".

Σε ερώτηση που του έγινε για τους στόχους που έχει ερχόμενος στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, απάντησε πως " θέλω να βοηθήσω την ομάδα με όποιο τρόπο μπορώ. Να δώσω εμπειρία. Έχω σπουδαίους συμπαίκτες και θέλω να κάνω ότι χρειάζεται για να κερδίζει ο Ολυμπιακός. Θα παίρνουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα παλέψουμε για τον τίτλο της EuroLeague και για το πρωτάθλημα... Όμως, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και στην ώρα του", ενώ συνέχισε μιλώντας για την τελευταία διετία που τον βρήκε στο ΝΒΑ:

" Ήταν διασκεδαστική εμπειρία. Ο προπονητής μου, οι συμπαίκτες μου... Πέρασα δύο σπουδαία χρόνια στο Χιούστον. Το να παίζεις κάθε μέρα με αυτά τα παιδιά και να ανταγωνίζεσαι σπουδαίους παίκτες στους αγώνες είναι μοναδικό. Ήταν μια διδακτική εμπειρία για εμένα και αυτό θέλω να το μεταφέρω και εδώ. Θέλω να χρησιμοποιήσω την γνώση μου και να βοηθήσω με κάθε τρόπο τον Ολυμπιακό".

Φυσικά, δεν θα μπορούσε παρά να ερωτηθεί για τη συνύπαρξή του με τον Τζέιμς Χάρντεν, αλλά κι αυτή με τον Βασίλη Σπανούλη, με τον οποίο " θα είναι λογικά πολύ εύκολη η μετάβασή μου από το ΝΒΑ. Μετά τον Τζέιμς το να παίζω με τον Σπανούλη θα είναι εύκολο. Και οι δύο παίζουμε μπάσκετ, είμαστε ανταγωνιστικοί σε υψηλό επίπεδο. Ο Σπανούλης παίζει το μπάσκετ με τον... σωστό τρόπο. Οπότε θα είναι εύκολο και ανυπομονώ".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ