EUROLEAGUE

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για την πρόκριση στον τελικό

EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και είναι έτοιμος για τον ημιτελικό της Παρασκευής (19/5, 18:30) Ήρεμοι και αποφασισμένοι οι Πειραιώτες για να πάρουν την πρόκριση στον τελικό. Πεντάδα με δύο "Παπ" (VIDEO).

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον ημιτελικό της Παρασκευής (19/5, 18:30) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τους Πειραιώτες να έχουν στόχο την πρόκριση στον τελικό του Final Four της Κωνσταντινούπολης. Εφόσον τα καταφέρουν, θα είναι ο τέταρτος για τους "ερυθρόλευκους" τα τελευταία έξι χρόνια.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Νότης Ψιλόπουλος

EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι "ερυθρόλευκοι" προπονήθηκαν στην Sinan Erdem Arena δίχως προβλήματα, πέρα από τα γνωστά θέματα, έχοντας νοκ-άουτ τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος είναι ανέτοιμος. Οι Πειραιώτες δοκίμασαν κυρίως σουτ, δουλεύοντας παράλληλα στις τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει του ημιτελικού. Άλλωστε, όπως είπε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, οι "ερυθρόλευκοι" είναι σαν έναν καλό μαθητή. Όταν διαβάζεις σωστά σε ολόκληρη την σεζόν, δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά, ούτε να σε πιάνει πανικός, παρά μόνο ένα... φρεσκάρισμα.

Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να κάνει το παιχνίδι του. Να βγάλει σκληράδα στην άμυνα, να βγει νικητής στις προσωπικές μονομαχίες, να ασφαλίσει τα ριμπάουντ και να επιχειρήσει να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο, σκοράροντας όσο πιο συχνά γίνεται σε καταστάσεις αιφνιδιασμού, λειτουργώντας έξυπνα, παίρνοντας σωστές αποφάσεις, στο παιχνίδι του μισού γηπέδου στην επίθεση.

EUROLEAGUE / FINAL-4 / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην ομάδα τους, στο πλάνο τους και δεν τους απασχολεί το αν θα καταφέρει να αγωνιστεί ο Μίλος Τεόντοσιτς. Είναι προετοιμασμένοι και για τα δύο ενδεχόμενα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναμένεται να δοκιμάσει και τα δικά του τρικ στην πεντάδα, χρησιμοποιώντας ένα ψηλό σχήμα, με τον Κώστα Παπανικολάου στο "2" και τον Ιωάννη Παπαπέτρου στο "3", κοντράροντας με δύναμη τα μεγάλα κορμιά των Ρώσων. Άλλωστε, αυτό το σχήμα το δοκίμασε και στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στην Μόσχα. Το "παρών" στην προπόνηση έδωσαν και οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι είχαν και συνάντηση με τον διοικητικό ηγέτη της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν.

Δείτε τα VIDEO από την προπόνηση του Ολυμπιακού:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ