EUROLEAGUE

Έτοιμος για τη Λιμόζ ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για τη Λιμόζ ο Ολυμπιακός

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για την αναμέτρησης της Πέμπτης (5/11, 21:45) κόντρα στη Λιμόζ. Νοκ-άουτ ο Χάντερ, ζητούμενο για τους Πειραιώτες να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να φτάσουν στη νίκη στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (5/11, 21:45) κόντρα στη Λιμόζ στο ΣΕΦ, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων της Euroleague. Στόχος των ερυθρολεύκων να πετύχουν την τρίτη τους νίκη στη διοργάνωση φέτος και την πρώτη στην έδρα τους, καθώς κόντρα στην Τσεντεβίτα (στην πρεμιέρα) έπαιξαν στη Κρήτη λόγω τιμωρίας.

Ο Οθέλο Χάτντερ είναι το μοναδικό πρόβλημα για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος θα μείνει εκτός προπονήσεων για μία βδομάδας. Ο Αμερικανός σέντερ έχει υποστεί διάστρεμμα πρώτου βαθμού στο δεξί του πόδι και έχει τεθεί νοκ-άουτ τόσο από την αναμέτρηση κόντρα στη Λιμόζ, όσο και από το παιχνίδι της Κυριακής (8/11) απέναντι στο Λαύριο στον Πειραιά. Στόχος να προλάβει το ματς εναντίον της Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη την ερχόμενη βδομάδα (Πέμπτη, 12/11). Οι πιθανότητες να τα καταφέρει είναι μοιρασμένες.

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προπόνηση τους δίχως άλλα αγωνιστικά προβλήματα και είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση κόντρα στη Λιμόζ. Πρόκειται για μία αθλητική ομάδα, με αρκετούς αθλητικούς παίκτες και αυτό που τονίζουν οι Πειραιώτες είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να την υποτιμήσουν.

Ζητούμενο για τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του, να επιβάλλει τον ρυθμό του, να επιστρέψει στα υψηλά στάνταρ απόδοσης του ειδικά στο κομμάτι της άμυνας (καθώς παρουσιάστηκε... χαλαρός κόντρα στον ΠΑΟΚ) και να έχει διάρκεια η απόδοση του, μειώνοντας στο ελάχιστο τα νεκρά διαστήματα. Στόχος των ερυθρολεύκων να αρχίσουν να βγάζουν σιγά-σιγά στο παρκέ και τους επιθυμητούς αυτοματισμούς, ειδικά στο κομμάτι της επίθεσης.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ