EUROLEAGUE

"Ερυθρόλευκη" κατασκοπεία ενόψει Αρμάνι

"Ερυθρόλευκη" κατασκοπεία ενόψει Αρμάνι

Οι Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μάντζαρης και Νίκολα Μιλουτίνοφ για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα συμμετείχαν στην προπόνηση του Ολυμπιακού, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" μελέτησαν μέσω video την Αρμάνι Μιλάνο.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Αρμάνι (5/1, 21:00) συνεχίστηκε την Τετάρτη (3/1), με τους Γιώργο Πρίντεζη, Βαγγέλη Μάντζαρη και Νίκολα Μιλουτίνοφ να ακολουθούν πρόγραμμα της ομάδας τους για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, καθώς από την Τρίτη (2/1) είχαν σβήσει το όνομά τους από το απουσιολόγιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Οι τρεις παίκτες στην 16η "στροφή" της EuroLeague θα επιστρέψουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αλλά δεν θα συμβεί το ίδιο με τον Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος θα απουσιάσει από το ματς με την Αρμάνι , ενώ εκτός παραμένουν και οι Κιμ Τιλί, Δημήτρης Αγραβάνης και Νίκος Αρσενόπουλος.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού την Τετάρτη (3/1) ολοκληρώθηκε χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο, ενώ πριν οι παίκτες των Πειραιωτών βγουν στο παρκέ του ΣΕΦ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του τους έκαναν την ανάλυση της Αρμάνι Μιλάνο με την χρήση video.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ