EUROLEAGUE

Επιστρέφει ο Πρίντεζης

Επιστρέφει ο Πρίντεζης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά με τον Γιώργο Πρίντεζη στην σύνθεση του, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ το βράδυ (22:00) της Πέμπτης (3/12). Θα παίξει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Για την 8η αγωνιστική της Euroleague, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ το βράδυ (22:00, NOVA) της Πέμπτης (3/12) την Αρμάνι Μιλάνο Τζινς. Οι Πειραιώτες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στην επόμενη φάση (6-1 ρεκόρ), αλλά για την ιταλική ομάδα το ματς είναι σαν... τελικός (2-5 ρεκόρ).

Στα ευχάριστα για τον Ολυμπιακό το γεγονός πως επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο 30χρονος πάουερ-φόργουορντ απουσίασε από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις (Τσεντεβίτα εκτός, Κόροιβο εντός, Λαμποράλ εντός, Καβάλα εκτός) της ομάδας, ξεκουράστηκε για σχεδόν δύο εβδομάδες ύστερα από τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση, επιστρέφει υγιής και είναι έτοιμος να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του.

Εκτός αποστολής θα μείνει ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα στο δεξί του πόδι και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου προφυλάχθηκε (είχε υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα) από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στο παιχνίδι στη Καβάλα, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, αλλά στο ματς εναντίον της Αρμάνι Μιλάνο θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση. Ο Ματ Λοτζέσκι ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι (όχι στον αχίλλειο που είχε πρόβλημα), αλλά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και θα λάβει μέρος στο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός έμεινε αήττητος στον μήνα Νοέμβρη και από τα τέλη Οκτώβρη μέχρι και σήμερα μετράει ένα σερί νικών που φτάνει το 11-0 σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στόχος των ερυθρολεύκων να κάνουν το σερί τους 12-0, πραγματοποιώντας ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο. Κάτι που δεν δίνει κάποιο ιδιαίτερο πλεονέκτημα ενόψει ΤΟP-16., αλλά αναμφισβήτητα προσφέρει αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ