EUROLEAGUE

Επική αποθέωση σε ΜακΛίν από Πρίντεζη και Τσερέλα

Επική αποθέωση σε ΜακΛίν από Πρίντεζη και Τσερέλα

O Γιώργος Πρίντεζης μέσω Instagram αποθέωσε τον Τζαμέλ ΜακΛίν ακολουθώντας τα... χνάρια του Αμερικανού συμπαίκτη του, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Μπρούντο Τσερέλα.

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (20/12) επιβλήθηκε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Τζαμέλ ΜακΛίν έβαλε την υπογραφή του στη νίκη της ομάδας του, ενώ μοιράστηκε και το βραβείο του MVP της αγωνιστικής με τον Αλεξέι Σβεντ.

Ο "λαβωμένος" Γιώργος Πρίντεζης μάλιστα βρήκε την ευκαιρία να... βγάλει το καπέλο του στον Αμερικανό συμπαίκτη του και συγχρόνως να τον τρολάρει. Ο ΜακΛίν βλέπετε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ Μαδρίτης είχε "ανεβάσει" στο Instagram μία φωτογραφία του με τον (υπ)αρχηγό του και είχε γράψει πως "Πρίντεζη σε ευχαριστώ για την φωτογραφία, είσαι ο ήρωάς μου. Εκανες καλό παιχνίδι απόψε. Ο μεγαλύτερός σου θαυμαστής, Τζαμέλ".

Ο Πρίντεζης "ανέβασε" την ίδια φωτογραφία και... αντέγραψε τον συμπαίκτη του. "Τζαμέλ ΜακΛίν σε ευχαριστώ για την φωτογραφία, είσαι ο ήρωας μου. Εκανες καλό παιχνίδι απόψε. Ο μεγαλύτερος σου θαυμαστής", έγραψε ο Πρίντεζης, ο οποίος, όμως, πρόσθεσε και πως "δεν θα μας τρολάρεις μόνο εσύ γατάκι...".

Επική αποθέωση σε ΜακΛίν από Πρίντεζη και Τσερέλα

Ο Μπρούνο Τσερέλα, όμως, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης με τον Αμερικανό σέντερ στην Αρμάνι Μιλάνο πέρασε και αυτός στο... παρκέ και ρώτησε τον Πρίντεζη "γιατί ο ΜακΛίν παίζει ακόμα στην EuroLeague;", ενώ παρατήρησε επίσης πως "πιστεύω πως είναι έτοιμος για το NBA".

O Γιώργος Πρίντεζης απάντησε στον Τσερέλα και αστειευόμενος του θύμισε την φάση κατά την οποία ο ΜακΛίν έπειτα από καλάθι και φάουλ που σημείωσε, έμεινε για λίγη στο παρκέ μέχρι να σηκωθεί πιο δυνατός. "Ηταν έτοιμος να πεθάνει έπειτα από ένα καλάθι και φάουλ", έγραψε ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ...

Επική αποθέωση σε ΜακΛίν από Πρίντεζη και Τσερέλα
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ