EUROLEAGUE

Επίκειται συνάντηση κορυφής στον Ολυμπιακό

Επίκειται συνάντηση κορυφής στον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναμένεται να έχει συνάντηση κορυφής με τους διοικητικούς ηγέτες του Ολυμπιακού, με θέμα συζήτησης τη μεταγραφική ενίσχυση. Δεν υπάρχουν ειλημμένες αποφάσεις. Πιθανότητα προσθήκης στο ρόστερ, χωρίς να υπάρξει αποχώρηση.

Η ήττα από την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας δρομολογεί εξελίξεις στον Ολυμπιακό, όπως έχει επισημανθεί ήδη από το πρωί της Κυριακής (18/2) . Ο Μπράιαν Ρόμπερτς με τον Χόλις Τόμπσον είναι αυτοί που βρίσκονται στην πιο δύσκολη θέση (μετά κι από τη μηδενική προσφορά τους στα "Δύο Αοράκια"), πλην όμως δεν πρέπει να θεωρηθεί κάτι δεδομένο όσον αφορά το μέλλον τους στην ομάδα του Πειραιά.

Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση, πολύ απλά επειδή δεν έχει γίνει ακόμη η συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους διοικητικούς ηγέτες του Ολυμπιακού. Ο 51χρονος τεχνικός αναμένεται να συναντηθεί άμεσα (ακόμη κι εντός της αυριανής ημέρας) με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με κύριο θέμα συζήτησης τη μορφή που θα έχει το ρόστερ των "ερυθρολεύκων" στην τελική ευθεία της σεζόν.

Τα εναλλακτικά πλάνα είναι αρκετά, αφού μπορούν να φύγουν είτε ένας είτε δύο παίκτες. Ή, σύμφωνα με άλλο σενάριο, να μην αποδεσμευτεί κανείς, αλλά -αντίθετα- να υπάρξει προσθήκη στο ρόστερ.

Το δεδομένο για τον Ολυμπιακό είναι ότι ο χρόνος δεν αποτελεί σύμμαχο, αφού οποιαδήποτε αλλαγή πρέπει να έχει δηλωθεί στην EuroLeague μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, δύο δηλαδή μέρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΟΑΚΑ.

Όπως είναι λογικό, αρκετή ατζέντηδες έχουν ήδη κάνει τις προτάσεις τους για περιφερειακούς (σ.σ.: εκεί έχει εντοπιστεί το πρόβλημα), δίχως όμως να έχει προχωρήσει κάτι περισσότερο σε θέμα επαφών.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι αρκετά έντονες για τους "ερυθρόλευκους", με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους διοικητικούς ηγέτες του Ολυμπιακού να αποφασίζουν άμεσα και με γνώμονα την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ