EUROLEAGUE

"Έπιασε" τον Φώτση ο Πρίντεζης

"Έπιασε" τον Φώτση ο Πρίντεζης
EUROKINISSI

O Γιώργος Πρίντεζης συμπλήρωσε 250 συμμετοχές στην EuroLeague, "έπιασε" τον Αντώνη Φώτση και μπήκε στο σχετικό Top 10 παικτών της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Γιώργος Πρίντεζης στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αγωνίστηκε για 250η φορά σε παιχνίδι της EuroLeague και... ισοφάρισε τον Αντώνη Φώτση.

Οι δύο παίκτες πλέον μοιράζονται την 10η θέση της σχετικής λίστας, αλλά ο Γιώργος Πρίντεζης αναμένεται άμεσα να αφήσει πίσω του τον πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού Superfoods, αλλά και τον Θοδωρή Παπαλουκά που με 252 συμμετοχές βρίσκεται στην 9η θέση.

Στη συνέχεια του Top 10 συναντάμε τους Φραν Βάθκεθ (254), Βασίλη Σπανούλη (270) και Δημήτρη Διαμαντίδη (278), ενώ στην πρώτη πεντάδα βρίσκονται οι Γιάννης Μπουρούσης (284), Παούλιους Γιανκούνας (288), Νίκος Ζήσης (307), Φελίπε Ρέγιες (313) και Χουάν Κάρλος Ναβάρο (338).

Ο Γιώργος Πρίντεζης μάλιστα από την 18η αγωνιστική της EuroLeague είναι ο παίκτης με τις περισσότερες ευρωπαϊκές συμμετοχές στην ιστορία του Ολυμπιακού, καθώς απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ξεπέρασε τον Μίλαν Τόμιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ