EUROLEAGUE

Επέστρεψαν οι Στρέλνιεκς και Ρόμπερτς

Επέστρεψαν οι Στρέλνιεκς και Ρόμπερτς

Ο Ολυμπιακός άρχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Μπασκόνια στη Βιτόρια (12/1) και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τους Γιάνις Στρέλνιεκς και Μπράιαν Ρόμπερτς να επιστρέφουν στις επάλξεις.

Ο Ολυμπιακός την Τρίτη (9/1) άρχισε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπασκόνια για την 17η αγωνιστική της EuroLeague και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τους Γιάνις Στρέλνιεκς, Μπράιαν Ρόμπερτς και Νίκο Αρσενόπουλο να συμμετέχουν σε μέρος της προπόνησης της ομάδας τους.

Οι τρεις παίκτες συμμετείχαν στο κομμάτι της προπόνησης χωρίς επαφές και στις επόμενες δυο προπονήσεις την Τετάρτη (10/1) και την Πέμπτη (11/1) θα αποφασιστεί αν θα ακολουθήσουν την αποστολή στης ομάδας του στη Βιτόρια για το παιχνίδι με την Μπασκόνια.

Θυμίζουμε πως ο Μπράιαν Ρόμπερτς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ματς με τον Πανιώνιο υπέστη θλάση ελαφριάς μορφής, ενώ ο Γιάνις Στρέλνιεκς στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο ένιωσε ένα "σφίξιμο" στον δικέφαλο. Ο δε Νίκος Αρσενόπουλος από την πλευρά είχε υποστεί απόσπαση δεξιού αντίχειρα και χρειάσθηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ