EUROLEAGUE

Ελπίδες και για τους τέσσερις τραυματίες στον Ολυμπιακό

Ελπίδες και για τους τέσσερις τραυματίες στον Ολυμπιακό
EUROKINISSI

Δύο μέρες πριν από την έναρξη των Playoffs, οι τραυματίες του Ολυμπιακού έκαναν μέρος της προπόνησης και υπάρχει ελπίδα συμμετοχής στο πρώτο ματς με την Ζάλγκιρις.

Τα προβλήματα δεν έχουν εγκαταλείψει τον Ολυμπιακό λίγες μέρες πριν από το πρώτο τζάμπολ για τα play offs της EuroLeague, όμως η εικόνα της προπόνησης της Δευτέρας στο ΣΕΦ έδωσε ελπίδα για συμμετοχή και των τεσσάρων τραυματιών στο πρώτο ματς με την Ζάλγκιρις την Τετάρτη (18/04, 21.15).

Ας τα πάρουμε, λοιπόν, ένα, ένα τα θέματα που πονοκεφαλιάζουν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

* Ο Κώστας Παπανικολάου επέστρεψε στο παρκέ μετά την απουσία της Κυριακής. Έκανε προπόνηση χωρίς επαφές για προληπτικούς λόγους και θα δοκιμάσει μέχρι και λίγο πριν από το τζάμπολ. Ο πόνος δεν τον έχει εγκαταλείψει, αλλά το πιθανότερο είναι να σφίξει τα δόντια και να δώσει το παρών.

* Ο Γιάνις Στρέλνικς μπήκε στην ίδια κατηγορία με τον Παπανικολάου. Εκανε προπόνηση δίχως επαφές, προκειμένου να αποφύγει ένα κτύπημα που ενδεχομένως να προκαλούσε μεγαλύτερο πόνο και να τον έθετε νοκ άουτ. Εχει πρόβλημα στη μέση, αλλά θέλει όσο τίποτα άλλο να αγωνιστεί για πρώτη φορά στα play offs της καριέρας του στην EuroLeague. Αύριο Τρίτη (17/04) θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη άποψη για τη δική του κατάσταση.

* Ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης με επαφές, συνεπώς έκανε κι ένα βήμα προς την κατεύθυνση που ήθελε. Εκτός απροόπτου θα επιστρέψει κανονικά στη δράση στο παιχνίδι με την Ζάλγκιρις, έστω κι αν δεν θα είναι σε ιδανική κατάσταση από πλευράς φόρμας, λόγω της πολυήμερης απουσίας του.

* Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τον Κιμ Τιλί. Εκανε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και με επαφές και πιθανότατα θα αγωνιστεί κόντρα στην Ζαλγκίρις, έστω κι αν δεν θα είναι 100% έτοιμος.

Κατά τα άλλα, γενέθλια στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας έκανε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος μετά το τέλος της προπόνησης έσβησε τα κεράκια της τούρτας του παρουσία όλων των συμπαικτών του και του προπονητικού τιμ του Ολυμπιακού.

Ελπίδες και για τους τέσσερις τραυματίες στον Ολυμπιακό
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ