EUROLEAGUE

Εκτός προπόνησης οι Παπαπέτρου και Μπιρτς

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CRVENA ZVEZDA
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CRVENA ZVEZDA EUROKINISSI SPORTS

Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε από το Καζάν με δύο νέα προβλήματα, αφού οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Κεμ Μπιρτς προστέθηκαν στο απουσιολόγιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Μέσα ο Ματ Λοτζέσκι.

Με δύο νέα προβλήματα επέστρεψε από τη Ρωσία η αποστολή του Ολυμπιακού, μετά το μεγάλο "διπλό" επί της Ούνικς Καζάν. Οι "ερυθρόλευκοι" προπονήθηκαν δίχως τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Κεμ Μπιρτς, οι οποίοι αποκόμισαν δύο μικροπροβλήματα τραυματισμών, που ενδεχομένως να τους κρατήσουν εκτός από το παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας (5/2) για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο πρώτος υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί αιμάτωμα από άμεση πλήξη ιερονωτιαίων αριστερά μετά από χτύπημα που δέχθηκε, ενώ ο δεύτερος έχει αιμάτωμα από άμεση πλήξη δεξιού ορθού μηριαίου. Η συμμετοχή του Καναδού σέντερ στον αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με αυτή του διεθνούς φόργουορντ, δεδομένης μάλιστα της απουσίας του Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου μια εβδομάδα ακόμη.

Από εκεί και πέρα, ο Ματ Λοτζέσκι ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον άφησε εκτός μάχης για το παιχνίδι με την Ούνικς Καζάν και δήλωσε "παρών" για τον αγώνα με τους νεοφώτιστους. Απών ήταν για μια ακόμη φορά ο Βασίλης Σπανούλης, που ακολουθεί θεραπεία λόγω προβλήματος στον δεξιό προσαγωγό.

Εξάλλου, σύσσωμη η ομάδα θα παρευρεθεί το μεσημέρι του Σαββάτου στο μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ