EUROLEAGUE

Εκτός προπόνησης ο Τιλί

Εκτός προπόνησης ο Τιλί
EUROKINISSI

Ο Κιμ Τιλί για ακόμη μία ημέρα δεν προπονήθηκε και οι πιθανότητες να προλάβει το ματς με την Ζάλγκιρις (6/4, 18:00) δεν είναι με το μέρος του, ενώ στο απουσιολόγιο του Ολυμπιακού είναι σημειωμένα και τα ονόματα του Γιώργου Πρίντεζη, του Κώστα Παπανικολάου και του Τζαμέλ ΜακΛίν.

Ο Κιμ Τιλί πήρε απουσία από την προπόνηση του Ολυμπιακού τη Μ. Πέμπτη (5/4) και δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Ζάλγκιρις (7/4, 19:00) για την 30η αγωνιστική της EuroLeague.

O Γάλλος πάουερ φόργουορντ προπονήσεων για ακόμα μία ημέρα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον τετρακέφαλο στο δεξί γόνατο (υγρό) και το αν θα δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της διάρκειας της EuroLeague θα αποφασιστεί τη Μ. Παρασκευή (6/4, 19:00).

Τα προγνωστικά πάντως δεν είναι με το μέρος του, καθώς για τρίτη διαδοχική ημέρα έμεινε εκτός προπονήσεων, ενώ απουσία από την αναμέτρηση με την Ζάλγκιρις θα πάρουν σίγουρα οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Τζαμέλ ΜακΛίν.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ