EUROLEAGUE

Εκτός μέχρι νεωτέρας ο Μάντζαρης, ανεβάζει στροφές ο Σπανούλης

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - KHIMKI / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - KHIMKI / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Χωρίς τον Βαγγέλη Μάντζαρη για άγνωστο χρονικό διάστημα θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός, την ώρα που ο Βασίλης Σπανούλης αρχίζει να συμμετέχει πιο ενεργά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Την απόφαση να αφήσουν τον Βαγγέλη Μάντζαρη εκτός δράσης μέχρι νεωτέρας πήραν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, καθώς ο Έλληνας διεθνής πλέι μέικερ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί (οστικό οίδημα σησαμοειδών αριστερού άκρου ποδός) τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Μάντζαρης είχε τραυματιστεί στο ματς πρωταθλήματος με την Κύμη, έπαιξε με ενέσεις στους κρίσιμους αγώνες της EuroLeague με Μακάμπι Τελ Αβίβ, Χίμκι, Φενέρμπαχτσε και Αρμάνι Μιλάνο, δεν επιδείνωσε το πρόβλημά του, ανέστειλε όμως την αποθεραπεία του με αποτέλεσμα να πρέπει τώρα να ξεκουραστεί για να επιστρέψει στο 100%.

Εκτός της κυριακάτικης προπόνησης έμεινε και ο Δημήτρης Αγραβάνης (διάταση έξω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο) που είχε χτυπήσει στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα και έχασε τους αγώνες με την Αρμάνι Μιλάνο και τον Κολοσσό Ρόδου. Ο Βασίλης Σπανούλης, από την άλλη, ανέβασε ακόμη περισσότερο την ένταση των προπονήσεών του και μάλιστα συμμετείχε και σε μέρος του προγράμματος με επαφές. Όπως όλα δείχνουν, κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της EuroLeague με τη Βαλένθια.

Στα... πιτ έμεινε κι ο Γιώργος Πρίντεζης, εξαιτίας μιας τενοντίτιδας στο αριστερό γόνατο.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ