EUROLEAGUE

Έξαλλος με την εμφάνιση του Ολυμπιακού ο Κεμζούρα: "Πήγαμε προς τα πίσω"

EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πολύ ενοχλημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού, ο Κεστούτις Κεμζούρα μίλησε σε ντεσιμπέλ που δεν συνηθίζει στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκνευρισμένος με την εικόνα του Ολυμπιακού, ο Κεστούτις Κεμζούρα ήταν πραγματικά εκτός εαυτού μετά από την ήττα των ερυθρόλευκων στη Μαδρίτη . Τι κι αν η ομάδα του αντιμετώπιζε μια υπερδύναμη που έφτασε τις οκτώ σερί νίκες, τι κι αν δεν είχε μαζί του τον Βασίλη Σπανούλη, ο Λιθουανός προπονητής εστίασε στα άσχημα κομμάτια του αγώνα και μίλησε σε πολύ έντονο ύφος στη συνέντευξη Τύπου, σε... ντεσιμπέλ που δεν συνηθίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιθουανού προπονητή:

" Ίσως ήμασταν ευχαριστημένοι από το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Δεν γίναμε σπουδαία ομάδα, δεν είναι έτσι. Πρέπει να παίζεις σε κάθε ματς, δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τη Ρεάλ, δεν βρισκόμαστε τόσο καιρό μαζί. Το ταλέντο είναι ταλέντο, όμως η προσπάθεια που κάναμε ήταν σε χαμηλά επίπεδα και γι' αυτό είμαι απογοητευμένος. Κάναμε λάθη, είχαμε άστοχα σουτ, με απλά λόγια δεν είχαμε ευκαιρία για να κερδίσουμε.

Πήγαμε προς τα πίσω, όσον αφορά την ενέργεια και τη συγκέντρωση. Με τόσα πολλά λάθη, δεν μπορείς να κερδίσεις. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Η Ρεάλ πήρε πολλά επιθετικά ριμπάουντ νωρίς στον αγώνα. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν παλέψαμε, μοιάζαμε λες και δεν... πεινούσαμε για τη νίκη. Πήγαμε προς τα πίσω. Αν δεν δίνεις το 100%, τότε απλά πηγαίνεις προς τα πίσω. Πρέπει πάντα να δίνεις το 100%.

Δεν μπορώ να διαμαρτυρηθώ για 2-3 παίκτες μου, αλλά οι 2-3 δεν είναι αρκετοί. Πρέπει να παίζουμε ως ομάδα. Είχαμε ανοιχτά σουτ, είχαμε ευκαιρίες, τις χάσαμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι όταν έχουμε φάουλ να δώσουμε, πρέπει να τα δώσουμε αλλιώς θα χάσουμε. Δεν υπήρχε ο Σπανούλης για να βοηθήσει. Αν δεν κάνεις μποξ-άουτ, δεν θα πάρεις το ριμπάουντ. Δεν έχει να κάνει αυτή η εικόνα με την απουσία του Βασίλη".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ