EUROLEAGUE

Έγιναν... δάσκαλοι οι Σφαιρόπουλος και Τιλί

Έγιναν... δάσκαλοι οι Σφαιρόπουλος και Τιλί
OLYMPIACOS BC

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Κιμ Τιλί έγιναν... δάσκαλοι και μοίρασαν συμβουλές στους μαθητές του δημοτικού σχολείου Αφρατείου Ευβοίας που επισκέφθηκαν το ΣΕΦ.

Ο προπονητής και ο Γάλλος φόργουορντ των Πειραιωτών μάλιστα φρόντισαν να τονίσουν στους μικρούς φιλοξενούμενούς τους πως πρέπει πάντα να έχουν σε προτεραιότητα τις σχολικές τους υποχρεώσεις και απάντησαν με προθυμία σε όλες τις ερωτήσεις τους.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Το πρωί της Τρίτης (12/12) ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Γάλλος φόργουορντ της ομάδας μας, Κιμ Τιλί, «ανακρίθηκαν» από τους μαθητές του δημοτικού σχολείου Αφρατείου Ευβοίας, που επισκέφθηκαν στο ΣΕΦ.

«Πάνω από όλα να βάζετε τα μαθήματά σας», ήταν η συμβουλή του Γιάννη Σφαιρόπουλου και συνέχισε: «Στην ζωή σας να βάζετε στόχο να γίνετε πρώτοι. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αν τελικά θα γίνετε. Αυτό που μετράει περισσότερο είναι η προσπάθεια και η συνεχής βελτίωση. Το πιο σημαντικό είναι να γίνετε καλοί άνθρωποι».

Έγιναν... δάσκαλοι οι Σφαιρόπουλος και Τιλί
OLYMPIACOS BC

Στην συνέχεια, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» δέχθηκε… βροχή ερωτήσεων, όπως άλλωστε και ο Κιμ Τιλί. «Είστε ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό;», ήταν η απορία μιας λιλιπούτιας θαυμάστριάς του Γάλλου, για να απαντήσει εκείνος με χιούμορ πως θα πρέπει να απαντήσει προσεκτικά γιατί τον ακούει ο κόουτς! Έπειτα πήρε το σοβαρό του και απάντησε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Και πως θα μπορούσα να μην είμαι; Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης»!

Έγιναν... δάσκαλοι οι Σφαιρόπουλος και Τιλί
OLYMPIACOS BC

Όπως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, έτσι και ο Κιμ Τιλί ζήτησε από τους μαθητές να μην αμελούν τα μαθήματά τους. Αυτό το μονοπάτι ακολούθησε και ο ίδιος, για αυτό και πέραν από επιτυχημένος μπασκετμπολίστας είναι και πτυχιούχος!".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ