EUROLEAGUE

Δύσκολα ο Αγραβάνης με Νταρουσάφακα

Δύσκολα ο Αγραβάνης με Νταρουσάφακα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Αγραβάνης έμεινε και πάλι εκτός προπόνησης και δύσκολα θα προλάβει το ματς της Παρασκευής (2/12) με την Νταρουσάφακα. Το πρωί της Πέμπτης (1/12) η αναχώρηση για την Τουρκία.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής της EuroLeague, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν την Παρασκευή (2/12, 19:00) την Νταρουσάφακα στην Τουρκία.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης έμεινε για ακόμη μία φορά εκτός προπόνησης, πραγματοποιώντας ατομικό πρόγραμμα. Ο Έλληνας φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος ταλαιπωρείται με οστικό οίδημα στο γόνατο (σουβενίρ από το ματς με τον Απόλλωνα Πατρών), συνεχίζει να νιώθει μικρές ενοχλήσεις και δύσκολα θα καταφέρει να δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση. Το πιθανότερο σενάριο είναι πως ο παίκτης θα μείνει εκτός αποστολής.

Η ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία έχει ρεκόρ 5-4 στην EuroLeague, όπως και η Νταρουσάφακα, θα αναχωρήσει για την Τουρκία το πρωί της Πέμπτης (1/12). Στόχος των "ερυθρολεύκων" να επιστρέψουν στις νίκες στην διοργάνωση, ύστερα από την εντός έδρας ήττα τους από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ