ΜΠΑΣΚΕΤ

Παντελής Διαμαντόπουλος στο Sport24 Radio 103.3: "Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού ο Γουαναμέικερ"

Boston Celtics' Brad Wanamaker (9) drives against Cleveland Cavaliers' Ante Zizic (41) in the first half of an NBA preseason basketball game, Saturday, Oct. 6, 2018, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak)
AP Photo/Tony Dejak AP PHOTO/TONY DEJAK

Ο Μπραντ Γουαναμέικερ , είναι πρώτος στόχος του Ολυμπιακού όπως σχολίασε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στον Sport24 Radio 103,3.

Ο Μπραντ Γουαναμέικερ είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για την θέση του γκαρντ. Αυτό ανέφερε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στον Sport24 Radio 103,3 στην εκπομπή "Το 10 το κακό" με τον Γιάννη Φιλέρη, τονίζοντας ότι, παρά τις δεδομένες δυσκολίες επειδή ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους Σέλτικς, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν προχωρήσει αρκετά την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής του Sport24 Radio 103.3 ανέφερε: " Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι ότι έρχεται παίκτης. Είναι στην τελική ευθεία της απόκτησης. Σας είχα πει ότι μετά τη Ζάλγκιρις αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Κυκλοφορεί έντονα και δεν υπάρχει λόγος να αιωρείται απλά, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται ζεστά για τον Γουαναμέικερ, είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας. Καταλαβαίνει όμως ο κόσμος ότι δεν είναι κάτι που γίνεται εύκολα. Έχουν ψάξει για τον παίκτη έχουν μιλήσει με τον ατζέντη του. Αυτοί που ασχολούνται θεωρούν ότι μπορεί να γίνει η μεταγραφή. Αυτός είναι ο λόγος που έχει καθυστερήσει ο Ολυμπιακός. Δεν υπάρχει ανακοίνωση και συμφωνία, αλλά δεν υπάρχει λόγος να θεωρείται “ερυθρόλευκο”.

Ακολούθως ο Παντελής Διαμαντόπουλος τόνισε: " Ο Μπλατ θέλει ο παίκτης να είναι πιεστικός και στην επίθεση να είναι δημιουργικός. Είναι ένας από τους λόγους που ο Πολ έχασε αρκετά. Έχει διακρίνει ότι δεν παίρνει την δημιουργηκότητα από αυτούς που έχει και θέλει να μπορεί να δημιουργήσει. Η εποχή αυτή στο μπάσκετ, επειδή δεν είναι ποδόσφαιρο, δίνει την ευκαιρία να κάνεις πράγματα σε μεταγραφικό επίπεδο. Έχουν μιλήσει οι Αγγελόπουλοι με τον Μπλατ. Αν θέλετε τη γνώμη μου, φυσικά και είναι φοβερή περίπτωση και μόνο που ξέρει τη Ευρωλίγκα. Τον ξέρει καλά και κακά τα ψέματα ένας Γουαναμέικερ μπορεί να ανεβάσει 20-30% την δυναμική του Ολυμπιακού. Για αυτό και λέω ότι ο Ολυμπιακός μόνο καλύτερος μπορεί να γίνει, αφήνοντας πόρτα και παράθυρα ανοιχτά για να έρθει ένας τέτοιος παίκτης. Αυτή είναι η κατάσταση και θα το τελειώσω λέγοντας ότι περίμεναν να νικήσει η ομάδα στο Κάουνας. Με νίκη στο Κάουνας χωλαίνει το παιχνίδι με την Εφες. Τώρα που ηττήθηκε νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει το ματς".

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα χαράματα της Παρασκευής ώρα Ελλάδος (7/12) ο Γουαναμέικερ αγωνίστηκε στη νίκη των Σέλτικς επί των Νικς με 128-100 , έχοντας 3 πόντους με 1/1 τρίποντο και 1 ριμπάουντ σε 3 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Tony Dejak

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ