EUROLEAGUE

Διάλεξε Μπράουν ο Σφαιρόπουλος

Διάλεξε Μπράουν ο Σφαιρόπουλος
PHOTO CREDITS: AP IMAGES

Ο Μπόμπι Μπράουν είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Σφαιρόπουλου και ήδη ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Αμερικανό γκαρντ. Δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά είναι το φαβορί αυτή τη στιγμή

Ο Μπόμπι Μπράουν είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Σφαιρόπουλου και αν υπάρξει συμφωνία, ίσως και τις επόμενες ώρες να αποτελέσει την προσθήκη που προανήγγειλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού απέρριψε πολλές άλλες περιπτώσεις που έδειχναν να ταιριάζουν περισσότερο με αυτό που λείπει από την ομάδα και του έδωσε το ΟΚ για να προχωρήσουν οι επαφές με τον 34χρονο Αμερικανό γκαρντ (1.88μ .). Ο Μπόμπι Μπράουν είναι εξαιρετικός σκόρερ και μπορεί να δώσει λύσεις στην επίθεση, αλλά βέβαια αποτελεί αίνιγμα η αμυντική του παρουσία του και ο τρόπος που θα "δέσει" με το υπόλοιπο σύνολο.

Είναι πάντως σημαντικό το ότι θέλει πολύ να επιστρέψει στην Ευρώπη και η περίπτωση του Ολυμπιακού τον ενδιαφέρει πάρα πολύ. Συν τοις άλλοις είναι παίκτης που ταιριάζει και στα οικονομικά δεδομένα των ερυθρολεύκων. Γι αυτό και έγινε ήδη πρόταση και οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Συμφωνία δεν υπάρχει βέβαια προς το παρόν, αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα είναι το φαβορί για να αποτελέσει την προσθήκη του Ολυμπιακού.

Εξετάζονται βέβαια κι άλλες περιπτώσεις, που θα απασχολήσουν περισσότερο αν δεν προκύψει συμφωνία με τον Μπράουν.

Ο Αμερικανός γκαρντ την φετινή σεζόν πριν μείνει ελεύθερος από τους Ρόκετς μέτρησε 20 συμμετοχές στο ΝΒΑ με μέσο όρο 2,5 πόντους , 0,4 ριμπάουντ, 0,6 ασίστ και 0,2 κλεψίματα, ενώ πριν από την θητεία στην ομάδα του Χιούστον (2016-18) είχε αγωνιστεί στην Άλμπα Βερολίνου (2007-08), στους Κινγκς (2008-09), στους Τίμπεργλουλβς (2009), στους Χόρνετς (2009-10), στους Κλίπερς (2010), στην Πρόκομ (2010), στον Άρη (2010-11), στην Όλντενμπουργκ (2011-12), στη Σιένα, στην Κίνα (2013-16, Dongguan / Shenzhen Leopards ) και στην Μπεσίκτας (2016).

Οσον αφορά την EuroLeague,η σεζόν 2012-13 με την Σιένα ήταν η καλύτερη του Μπόμπι Μπράουν, οποίος είχε μέσο 18,8 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και 5,3 ασίστ, 0,5 κλεψίματα και 2,6 λάθη.

Επίσης, ο Αμερικανός γκαρντ στην εκτός έδρας νίκη της Σιένα επί της Φενέρμπαχτσε (4/1/2013) με 98-92 είχε σπάσει τα... κοντέρ, καθώς είχε σημειώσει 41 πόντους, επίδοση που είναι η κορυφαία στην ιστορία της EuroLeague μαζί με εκείνες των Κάσπαρς Καμπάλ (41π., Εφές), Κάρλτον Μάιερς (41π., Μπολόνια) και Αλφόνσο Φορντ (41π., Περιστέρι). Σε εκείνο το ματς μάλιστα είχε συγκεντρώσει 50 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της EuroLeague, η οποία αποτελεί την 5η καλύτερη στην ιστορία της διοργάνωσης.

Photo Credits: AP Images



TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ