EUROLEAGUE

Δεύτερη πιο βαριά εντός έδρας ήττα στην ιστορία για Ολυμπιακό

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπαρτσελόνα έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (90-63), υποχρεώνοντας την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στη δεύτερη πιο βαριά εντός έδρας ήττα στη σύγχρονη ιστορία της EuroLeague.

Το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα εξελίχθηκε σε... πληγή για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και να διατηρήσει το πάνω χέρι (έναντι της Φενέρμπαχτσε) για τη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Οι "μπλαουγκράνα" έκαναν ένα από τα καλύτερα φετινά τους παιχνίδια, για να πάρουν με εμφατικό τρόπο τη νίκη στο ΣΕΦ. Το +27 της ομάδας του Σβέτισλαβ Πέσιτς είναι χαρακτηριστικό της διαφοράς απόδοσης μεταξύ των δύο αντιπάλων.

Την ίδια ώρα, το -27 αποτελεί τη δεύτερη πιο βαριά εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού στη σύγχρονη ιστορία της EuroLeague. Οι "ερυθρόλευκοι" είδαν το προβάδισμα των φιλοξενούμενων να φτάνει μέχρι το +33 (55-88) με δύο λεπτά για το τέλος, πριν μαζέψουν κάπως την κατάσταση με δύο σερί τρίποντα στο φινάλε.

Όπως και να έχει, η αποψινή βραδιά καταγράφηκε ως η δεύτερη χειρότερη για εντός έδρας παιχνίδι στον Ολυμπιακό, ενώ μπήκε στη δεκάδα με τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία. Στο... worst 10 των "ερυθρολεύκων" βρίσκονται πλέον τρία παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αφού είχαν προηγηθεί το -32 από την Μπασκόνια και το -28 από τη Χίμκι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΕΚΑ ΠΙΟ ΒΑΡΙΕΣ ΗΤΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

Δεύτερη πιο βαριά εντός έδρας ήττα στην ιστορία για Ολυμπιακό
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ