EUROLEAGUE

Δεν προπονήθηκε, αλλά πάει στο Κάουνας ο Μιλουτίνοβ

Δεν προπονήθηκε, αλλά πάει στο Κάουνας ο Μιλουτίνοβ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ δεν προπονήθηκε την Κυριακή (22/4), αλλά θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στη Λιθουανία. Προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Γιάνις Στρέλνιεκς και Γιώργος Μπόγρης

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (22/4) άρχισε την προετοιμασία του για το τρίτο και το τέταρτο παιχνίδι (24-26/4) της προημιτελικής σειράς της EuroLeague με την Ζάλγκιρις και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τους "λαβωμένους" Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου, Γιάνις Στρέλνιεκς και Γιώργο Μπόγρη να προπονούνται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς σε σύγκριση με τους συμπαίκτες τους, αλλά δεν συνέβη το ίδιο με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Ο Σέρβος σέντερ, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, παρά την βελτίωση που παρουσιάζει η κατάστασή του δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας του, αλλά θα είναι στην "ερυθρόλευκη" αποστολή που θα ταξιδέψει στο Κάουνας. Ο ίδιος παρά την αρχική εκτίμηση πως θα έχανε τα ματς στη Λιθουανία, θέλει να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του, αλλά ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο, αν θα προλάβει να αγωνιστεί σε κάποιο από τα παιχνίδια. Οι "ερυθρόλευκοι" το πρωί της Δευτέρας (23/4) θα προπονηθούν στο ΣΕΦ κι εν συνεχεία θα ταξιδέψουν στο Κάουνας.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ