EUROLEAGUE

Αυτοί ξέρουν: η τετράδα του 2012 "εκτέλεσε" και πάλι την ΤΣΣΚΑ στην Πόλη

Αυτοί ξέρουν: η τετράδα του 2012 "εκτέλεσε" και πάλι την ΤΣΣΚΑ στην Πόλη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σπανούλης, Πρίντεζης, Μαντζαρης και Παπανικολάου, η τετράδα του τελικού του 2012, "εκτέλεσαν" και πάλι την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην... Πόλη τους, σημειώνοντας στον ημιτελικό τους 54 από τους 82 πόντους του Ολυμπιακού.

Η τετράδα του Ολυμπιακού που ήταν "παρών" στον τελικό του 2012 στην Κωνσταντινούπολη, οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μάντζαρης και Κώστας Παπανικολάου, "εκτέλεσαν" και πάλι την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πέντε χρόνια μετά, αυτή την φορά στον ημιτελικό του Final Four.

Οι τέσσερις Έλληνες παίκτες, οι οποίοι αποτελούν τα μέλη του βασικού κορμό της ομάδας του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, έκαναν το βήμα μπροστά και παράλληλα την διαφορά στον ημιτελικό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σημειώνοντας όλοι τους διψήφιο αριθμό πόντων, δίνοντας την πρόκριση στον τελικό στους Πειραιώτες, για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια.

Συνολικά, οι Βασίλης Σπανούλης (14π, 3/4δ, 1/6τρ, 5/6β), Γιώργος Πρίντεζης (14π, 2/8δ, 1/2τρ, 7/8β), Κώστας Παπανικολάου (14π, 1/5δ, 4/7τρ) και Βαγγέλης Μάντζαρης (12π, 4/9τρ), σημείωσαν τους 54 πόντους από τους 82 που σημείωσε ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό. Αυτή η ελληνική τετράδα, έχει τον τρόπο της να κερδίζει τους Ρώσους στα Final Four.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ