EUROLEAGUE

Αρσενόπουλος: "Ελπίζω κάποια στιγμή να φτάσω τον Σπανούλη"

Αρσενόπουλος: "Ελπίζω κάποια στιγμή να φτάσω τον Σπανούλη"

O Νίκος Αρσενόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα της EuroLeague για την όμορφη εμπειρία που έζησε στο Μόναχο και την... ελπίδα του, να φτάσει κάποια στιγμή τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Νίκος Αρσενόπουλος ξεχώρισε με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Adidas Next Gen της EuroLeague στο Μόναχο, τις προηγούμενες ημέρες. Ο 18χρονος γκαρντ ήταν αυτός που αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος για την ομάδα του στην "EuroLeague των μικρών", όπως είναι ευρύτερα γνωστή, εκεί όπου ο Ολυμπιακός πήρε δύο νίκες. Δεν είναι μόνο το γεγονός πως σημείωσε 41 πόντους (με 15/23 σουτ) στην ιστορική νίκη των "ερυθρολεύκων" επί της Μπάμπεργκ , αλλά πολύ περισσότερο η παρουσία του στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης .

Ο MVP του Ολυμπιακού μίλησε στην ιστοσελίδα της EuroLeague για την εμπειρία που είχε τις προηγούμενες ημέρες στο Μόναχο, εξηγώντας πως " είναι μια σπουδαία διοργάνωση. Το επίπεδο ανταγωνισμού είναι πολύ υψηλό. Η συμμετοχή μας, που συνδυάστηκε με δύο νίκες είναι κάτι σημαντικό τόσο για εμάς όσο και για τον σύλλογο. Δείχνει τη δουλειά που γίνεται, την αφοσίωση που υπάρχει. Αυτή η διοργάνωση σηματοδοτεί μια καλή εκκίνηση για μένα και τα υπόλοιπα παιδιά, ελπίζουμε να έχουμε λαμπρό μέλλον".

Όπως εξήγησε μάλιστα: " Πάντα υποστήριζα τον Ολυμπιακό, ήμουν φίλαθλος της ομάδας. Το να είμαι λοιπόν μέρος της ομάδας είναι μεγάλη τιμή για μένα. Ακόμη σκέφτομαι την στιγμή που υπέγραψα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό. Είναι λίγο δύσκολο να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί, αλλά κάθε φορά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου".

Του ζητήθηκε να σχολιάσει το ντεμπούτο του στη Stoiximan.gr Basket League, αναφέροντας πως " ήταν μια πολύ έντονη στιγμή, αλλά το εύκολο της υπόθεσης αφορούσε στη βοήθεια και την στήριξη των συμπαικτών μου. Με υποστήριξαν, είναι σπουδαίοι τύποι όλοι τους. Το να παίζω μαζί τους είναι μεγάλη τιμή για μένα", πριν η κουβέντα πάει στο είδωλό του, τον Βασίλη Σπανούλη.

" Το μόνο που έχω να κάνω είναι να συνεχίσω να τον παρατηρώ και να δουλεύω μαζί του, για να μάθω τα πάντα από εκείνον. Ελπίζω κάποια στιγμή στην καριέρα μου να φτάσω στο επίπεδό του", ήταν η ατάκα που είπε για τη συνύπαρξη με τον Βασίλη Σπανούλη, πριν ξεχωρίσει ως βασικό χαρακτηριστικό του γνώρισμα τον "χαρακτήρα του, είναι το πιο σημαντικό σε αυτόν. Γι αυτό πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη".

Όσο για το αν μπορεί να τον μαρκάρει, αν έχει προσπαθήσει να τον σταματήσει στην προπόνηση; " Δεν μαρκάρεται, δεν μπορείς να τον σταματήσεις", απάντησε ο 18χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει ένα και μοναδικό όνειρο: "Να παίξω στην πρώτη ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος που έχω τη δεδομένη χρονική στιγμή. Θέλω να βάζω μικρούς στόχους και να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ