EUROLEAGUE

Μπριάντε Γουέμπερ ο εκλεκτός του Μπλατ

Μπριάντε Γουέμπερ ο εκλεκτός του Μπλατ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ κατέληξε στον γκαρντ που θέλει να πάρει στον Ολυμπιακό! Είναι ο Μπριάντε Γουέμπερ, ένας γκαρντ που μπορεί να κάνει τα πάντα στο παρκέ (VIDEO).

Ο κύβος ερρίφθη! Ο Ντέιβιντ Μπλατ έψαχνε για αρκετούς μήνες τον γκαρντ που θα ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με πληροφορίες αυτός είναι ο Μπριάντε Γουέμπερ!

Ο 26χρονος γκαρντ των 188 εκατοστών αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο VCU, έπαιξε στους Γκρίζλις, τους Χιτ, τους Γουόριορς, τους Ρόκετς, πέρασε για δεύτερη φορά από τους Γκρίζλις και φέτος κάνει σπουδαία σεζόν με τους Σιου Φολς Σκάιφορς στην G-League.

Πρόκειται για εξαιρετικό χαρακτήρα που έχει τρομερή έφεση στην προσωπική άμυνα και το κλέψιμο, δεν είναι κλασικός σουτέρ και δεν απειλεί ιδιαίτερα από την περιφέρεια, έχει όμως δυνατό κορμό και είναι πολύ διεισδυτικός.

Ο Γουέμπερ έχει φέτος 15.1 πόντους με 52% στα συνολικά σουτ, 42.5% στο τρίποντο (με 0.9 ανά 2.2 σε κάθε αγώνα), 4.5 ριμπάουντ, 6.2 ασίστ, 2.9 κλεψίματα ανά 31.4 λεπτά συμμετοχής. Όλα δείχνουν πως λεπτομέρειες μένουν για την οριστική συμφωνία των δύο πλευρών, η οποία μπορεί να επιτευχθεί στη διάρκεια της νύχτας.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ