EUROLEAGUE

Απίστευτη δήλωση Μπλατ: "Δεν γνώριζα την απόφαση του Ολυμπιακού"

EUROLEAGUE / ÁÑÌÁÍÉ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÁÑÌÁÍÉ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Άναυδοι έμειναν οι δημοσιογράφοι στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Αρμάνι - Ολυμπιακός, όταν ο Ντέιβιντ Μπλατ υποστήριξε πως δεν γνώριζε την απόφαση της ερυθρόλευκης διοίκησης να μην κατέβει την Κυριακή στο ΣΕΦ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι παράγοντες του Ολυμπιακού επιμένουν εδώ και αρκετές εβδομάδες μέσω ανακοίνωσεών τους πως η ομάδα τους δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε άλλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μέχρι η Ελληνική Ομοσπονδία να βάλει ξένους διαιτητές.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (14/3) οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν μέσω της ιστοσελίδας τους πως ούτε θα κατέβουν στο ΣΕΦ την Κυριακή για το ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, ούτε θα εκδώσουν εισιτήρια για το νέο ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλό τους , ωστόσο ο Ντέιβιντ Μπλατ άφησε άναυδους τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο όταν δήλωσε πως δεν γνώριζε το παραμικρό γι' αυτή την απόφαση της διοίκησης της ΚΑΕ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανοισραηλινού:

" Συγχαρητήρια στην Αρμάνι Μιλάνο. Είχαμε ένα πλάνο και σε μεγάλο μέρος, εκτός από μερικά λεπτά στο δεύτερο μέρος, τα καταφέραμε να το ακολουθήσουμε. Ο αντίπαλος είναι πολύ εκρηκτικός, ταλαντούχος και έχει βάθος στο ρόστερ της, ειδικά στην επίθεση. Τους κρατήσαμε 23 πόντους κάτω από τον μέσο όρο τους. Θα προχωρήσουμε προς τα εμπρός, έχουμε μια σημαντική εβδομάδα και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για τα playoffs. Επιθετικά, είναι δύσκολο να παίξουμε χωρίς τους Σπανούλη - Στρέλνιεκς, ειδικά απέναντι σε παίκτες όπως ο Μάικ Τζέιμς".

Στη συνέχεια ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Μπλατ για την απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού να μην κατέβει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι εκείνος απάντησε: " Αρχικά, πρέπει να πω ότι αυτό το ακούω για πρώτη φορά. Πρέπει να μιλήσω με την διοίκηση, γιατί δεν το είχα ακούσει έως τώρα". Ο δημοσιογράφος τον ενημέρωσε σχετικά κι ο Μπλατ συνέχισε λέγοντας ότι: " Αν αυτή είναι η απόφαση της διοίκησης, θα την υποστηρίξω. Υπάρχουν σοβαρά ζητήματα εμπιστοσύνης στην Ελλάδα με τους διαιτητές εδώ και χρόνια, γι' αυτό και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αποφάσισαν να κάνουν κάτι γι' αυτό".

Τέλος, ο Ντέιβιντ Μπλατ ρωτήθηκε για την κατάσταση του Βασίλη Σπανούλη: "Δεν γνωρίζω πολλά ακόμη. Ξέρω ότι ο γιατρός του έδωσε εντολή να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Για έναν παίκτη του επιπέδου του Σπανούλη, ο οποίος πρέπει να πω στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν εξαιρετικός και μας έλειψε τρομερά, το να μείνει εκτός αγώνα σημαίνει ότι κάτι έγινε. Γιατί αν μπορούσε, είναι σίγουρο πως θα έπαιζε. Πιστεύω πως δεν είναι κάτι ασήμαντο, αλλά και πως δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό. Ελπίζω να είναι θέμα ημερών".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 4.22 ως το 5.30:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ