EUROLEAGUE

Ανοίγουν εκτάκτως την Πέμπτη τα εκδοτήρια στο ΣΕΦ

Ανοίγουν εκτάκτως την Πέμπτη τα εκδοτήρια στο ΣΕΦ

Τα εισιτήρια για τις δύο πρώτες αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Ζάλγκιρις που είναι διαθέσιμα μέσω του διαδικτύου, παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση και για αυτό η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ αποφάσισε τα εκδοτήρια του ΣΕΦ να λειτουργήσουν από την Πέμπτη (12/4).

Ο Ολυμπιακός στα προημιτελικά της EuroLeague θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Ζάλγκιρις και οι φίλοι του έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια των δύο πρώτων αγώνων στο ΣΕΦ (18-20/4). Οι "ερυθρόλευκοι" ενημέρωσαν πως τα εισιτήρια που είναι διαθέσιμα μέσω Internet εξαντλούνται και για αυτόν λόγο τα εκδοτήρια στο ΣΕΦ θα λειτουργήσουν από την Πέμπτη (12/5) αντί της Δευτέρας (16/4) που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους οτι τα εισιτήρια για τους αγώνες play off της EUROLEAGUE με την ZALGIRIS KAUNAS που διατέθηκαν μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ εξαντλούνται και για αυτό το λόγο θα λειτουργήσουν εκτάκτως, τα εκδοτήρια του ΣΕΦ απο αύριο Πέμπτη, 12/04/2018 (αντί της Δευτέρας 16/04/2018) και ώρες 10:00 – 18:00 και την Παρασκευή 13/04/2018 και ώρες 10:00 – 18:00 ή μέχρι εξαντλήσεως τους. Για κάθε νεότερη εξέλιξη θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ