EUROLEAGUE

Άνετος μακριά από το ΣΕΦ ο Ολυμπιακός

ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός κλείνει τον α' γύρο της EuroLeague με εκτός έδρας αγώνα απέναντι στη Ζάλγκιρις, έχοντας την ευκαιρία να αναδειχθεί η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης στα παιχνίδια που γίνονται μακριά από το γήπεδό της.

Η εκτός έδρας νίκη επί της Αναντολού Εφές ήταν η πέμπτη φετινή για τον Ολυμπιακό στην EuroLeague, με τους "ερυθρόλευκους" να συνεχίζουν την εξαιρετική τους παρουσία μακριά από το ΣΕΦ. Μ' αυτά και μ' αυτά, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου παρουσιάζεται εξαιρετικά αποτελεσματική μακριά από το γήπεδό της, αφού μετράει όλες κι όλες δύο ήττες, από την Μπαρτσελόνα και την Μπάμπεργκ.

Ταυτόχρονα, είναι μαζί με τη Ζάλγκιρις και τη Φενέρμπαχτσε οι τρεις ομάδες που έχουν σημειώσει τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες μέχρι στιγμής στην EuroLeague. Δεδομένου μάλιστα ότι στην αυλαία του α' γύρου, ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική εκ των τριών ομάδα που παίζει ξανά μακριά από το γήπεδό της, σε περίπτωση νίκης στη Zalgirio Arena, θα απολαμβάνει την σχετική κορυφή.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να εκμεταλλευτεί όσο θα έπρεπε την έδρα της, μετρώντας 4/6 σε αυτό. Στοιχείο που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι "ερυθρόλευκοι" σε μία εβδομάδα, προκειμένου να πάρουν το έκτο τους "διπλό" και να παραμείνουν στην κορυφή της κατάταξης, προσδοκώντας παράλληλα σε ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την Μπασκλ

Αναλυτικά όσα έχουν κάνει εκτός έδρας οι ομάδες της EuroLeague:

Άνετος μακριά από το ΣΕΦ ο Ολυμπιακός
TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ