EUROLEAGUE

Ανακούφιση για Παπαπέτρου

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ARMANI MILANO / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ARMANI MILANO / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ευχάριστα τα νέα από τον τραυματισμό του Ιωάννη Παπαπέτρου, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν πως ο φόργουορντ του Ολυμπιακού υπέστη κάκωση και γλίτωσε τα χειρότερα.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τραυματίστηκε στη Μόσχα πριν από μερικές ώρες και υπήρχε αγωνία σχετικά με την κατάσταση του. Εν τέλει, οι εξετάσεις έδειξαν πως απέφυγε τα χειρότερα, καθώς υπέστη κάκωση αριστερού άκρου ποδός.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού παρουσιάζει ευαισθησία επί του δεύτερου μεταταρσίου και η κατάσταση του ελέγχθηκε με αξονική τομογραφία, η οποία, όμως, δεν έδειξε κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα ταξιδέψει στην Πάτρα για το ματς με τον Προμηθέα (21/01), ωστόσο το σημαντικό είναι πως απέφυγε τα χειρότερα και σύντομα θα είναι ξανά στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ