EUROLEAGUE

Αγραβάνης: "Στόχος μας να περιορίσουμε τους Τεόντοσιτς, Ντε Κολό"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε στο athlenda.com για το στόχο του Ολυμπιακού στο Final Four της Κωνσταντινούπολης και τον μεγάλο ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το 10ο Final Four του Ολυμπιακού, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την προσεχή Παρασκευή στις 18:30 την ΤΣΣΚΑ με στόχο... τι άλλο; Την πρόκριση σε άλλον τελικό και την κατάκτηση του τέταρτου τροπαίου της ιστορίας του στην EuroLeague. Ένας από τους νεαρότερους παίκτες των "ερυθρόλευκων", ο Δημήτρης Αγραβάνης, μίλησε στο athlenda.com για τη... σταυροφορία του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη, καθώς και για το χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη επί του Αρη για τα Playoffs της Stoiximan.gr Basket League.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε για:

Τη νίκη επί του Αρη:

" Ο Άρης προσπάθησε να παίξει καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι και το κατάφερε. Πήρε αρκετά ριμπάουντ και ήταν εύστοχος σε πολλές από τις επιθέσεις του. Ίσως εμείς είχαμε το μυαλό μας περισσότερο στο Final Four αλλά πήραμε τη νίκη που χρειαζόμασταν κι από δω και πέρα συγκεντρωνόμαστε στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας".

Το στόχο του Ολυμπιακού στο Final Four:

" Το Final Four είναι μια γιορτή για κάθε παίκτη. Πάμε εκεί πρώτα απ' όλα για να το ευχαριστηθούμε, χωρίς άγχος καθώς δεν είμαστε το φαβορί αλλά σίγουρα έχουμε τους στόχους μας. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για την κατάκτηση του τροπαίου".

Τις τρεις συνεχόμενες νίκες που αριθμεί ο Ολυμπιακός εις βάρος της ΤΣΣΚΑ σε Final Four την τελευταία πενταετία και τις δύο φετινές ήττες στην κανονική περίοδο:

" Νομίζω ότι η προϊστορία δεν παίζει μπάσκετ. Δεν έχει σημασία το γεγονός πως χάσαμε δυο φορές στην κανονική περίοδο, ούτε ότι τους έχουμε κερδίσει τρεις φορές τα πέντε τελευταία χρόνια σε Final Four. Αυτό που θα μετρήσει στο γήπεδο είναι ποιος το θέλει περισσότερο και η θέληση που θα δείξει κάθε παίκτης για να κατακτήσει τη νίκη και να πάρει την πρόκριση στον τελικό. Επίσης, στα Final Four παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ποια ομάδα βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και ποια έχει την καλύτερη ψυχολογία. Έχουμε μερικές μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε πνευματικά γιατί σωματικά είμαστε αρκετά έτοιμοι ώστε να πάμε στην Τουρκία και να παλέψουμε. Όποιος είναι καλύτερα σε επίπεδο ψυχολογίας και πνευματικής προετοιμασίας, θα κερδίσει".

Την αντιμετώπιση του Μίλος Τεόντοσιτς και του Νάντο Ντε Κολό:

" Είναι πολύ δύσκολο να τους εξουδετερώσεις γιατί αμφότεροι είναι μεγάλοι παίκτες. Αν τους περιορίσουμε όμως θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μας. Αυτός θα είναι ο στόχος και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στη διάρκεια του αγώνα".

Τον τίτλο του 2012 στην Κωνσταντινούπολη:

" Έχουμε έμπειρους Έλληνες παίκτες και μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Βασίλης, ο Γιώργος και ο Κώστας, οι οποίοι ήταν παρόντες και πριν από πέντε χρόνια στην Κωνσταντινούπολη. Δεν συζητάμε όμως ό, τι συνέβη στο παρελθόν αλλά κοιτάμε μόνο το μέλλον και το μέλλον είναι το Final Four της Πόλης".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ