EUROLEAGUE

Αγγελόπουλος: "Ο Ολυμπιακός δεν διοικείται από το Facebook"

Αγγελόπουλος: "Ο Ολυμπιακός δεν διοικείται από το Facebook"

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης και την περίοδο που ασκήθηκε έντονη κριτική στους "ερυθρολεύκους".

Ο Ολυμπιακός απέδρασε με τη νίκη από το WiZink Center, κάνοντας το πιο αποφασιστικό βήμα για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Λίγα λεπτά μετά την σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τη "Βασίλισσα" και την περίοδο της κρίσης που πέρασε η ομάδα του.

" Είναι μία μεγάλη νίκη. Είναι μεγάλη η ικανοποίηση μετά από όσα έγινα. Όλοι κατάλαβαν τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός. Πάμε πολύ δυνατά για την συνέχεια", ήταν η αρχική τοποθέτηση του εκ των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, πριν συνεχίσει αναφερόμενος στην περίοδο που ασκήθηκε έντονη κριτική στους "ερυθρόλευκους":

" Εμείς μιλάμε και στις ήττες και στις νίκες. Ήταν δύσκολη περίοδος. Υπήρχε αμφισβήτηση για όλους από πάνω μέχρι κάτω. Το αντιμετωπίσαμε με ψυχραιμία και με ηρεμία, σε πρώτη φάση. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι αξίζουμε. Αναλύσαμε τι είχε γίνει. Είχαμε μία πολύ καλή συζήτηση με την ομάδα μέσα στα αποδυτήρια, λίγο έντονη. Όταν πάμε καλύτερα, θα μάθετε τι έγινε εκεί μέσα (στα αποδυτήρια). Ήταν λίγο δυνατή η συζήτηση".

Όταν ρωτήθηκε για όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια, απάντησε πως " στο Βελιγράδι θα σας τα πούμε όλα. Η αισιοδοξία δεν έφυγε ποτέ. Ο Ολυμπιακός δεν διοικείται από το Facebook. Δεν αποφασίζουμε βάσει των σχολίων που γίνονται στα social media. Είμαστε η καλύτερη ομάδα την τελευταία δεκαετία στην Ευρώπη. Φαίνεται ότι και φέτος θα πάμε καλά. Για να έχουμε φτάσει εκεί, με τα οικονομικά μέσα που υπάρχουν στην Ελλάδα, κάτι δείχνει. Η Φενέρμπαχτσε και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχουνε αμύθητα μπάτζετ. Παλεύουμε με μεγαθήρια. Το να έχουν όλοι άποψη για τους παίκτες και να συζητάμε για το τι χρειάζεται και τι όχι, τι να πω. Ας απολαύσουμε αυτή την ομάδα. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει στο κοντινό μέλλον αντίστοιχη ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ