EUROLEAGUE

Η Νίζνι επιβεβαίωσε τη συμφωνία Τόμπκινς-Ρεάλ

Η Νίζνι επιβεβαίωσε τη συμφωνία Τόμπκινς-Ρεάλ

Η Νίζνι Νόβγκοροντ ανακοίνωσε επισήμως, την έξοδο του Τρέι Τόμπκινς από τη Ρωσία (μαζί και ότι έχει χαράξει πορεία προς Μαδρίτη) και την άφιξη του Κασπάρς Μπερζίνς -υπέγραψε διετές.

Όπως φαίνεται, οι πληροφορίες του Sport24.gr (από τις 25/5) που ήθελαν τον Τρέι Τόμπκινς να έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, επιβεβαιώνονται, με τη Νίζνι Νόβγκοροντ να ανακοινώνει σήμερα (16/6) την αποχώρηση του Αμερικανού από την ομάδα, μαζί και ότι πάει στους πρωταθλητές Ευρώπης!

Ο ίδιος είπε πως " συχνά σκέφτομαι όλους τους απίστευτους τύπους που γνώρισα φέτος και είμαι βέβαιος πως οι αναμνήσεις θα με συνοδεύουν. Έμαθα πολλά για την ρωσική κουλτούρα, ενώ δημιούργησα πολλές δυνατές φιλίες. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τους κόουτς και τη διοίκηση, όπως και την πόλη της Νίζνι Νόβγκοροντ που με αγκάλιασε".

Λίγα λεπτά αργότερα, η ομάδα του Άιναρς Μπαγκάτσκις ανακοίνωσε την απόκτηση του Λετονού πάουερ φόργουορντ/σέντερ Κασπάρς Μπερζίνς, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη ρωσική ομάδα. "Ε ίναι παίκτης που μπορεί να επιτεθεί με πολλούς τρόπους στο καλάθι -και από την περιφέρεια- και μπορεί να γίνει επικίνδυνος για τους αντιπάλους". Ο 30χρονος έπαιξε φέτος στην Κράσνιε Κρίλια " και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα". Έχει αγωνιστεί στη Μάλαγα, τη Ρίγα, τη Φουενλαμπράδα, την Κάθερες και την Ομπραντόιρο.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ