EUROLEAGUE

"Να επικεντρωθούμε στην άμυνα"

"Να επικεντρωθούμε στην άμυνα"

Η "σταχτοπούτα" της διοργάνωσης, Νεπτούνας θέλει την νίκη απέναντι στην τουρκική ομάδα και θα παλέψει γι' αυτή. Δείτε τι δήλωσαν οι Κάζις Μακσβίτις και Βασίλιους Βάλντας.

Η Νεπτούνας αντιμετωπίζει εκτός έδρας το βράδυ της Παρασκευής (7/11, 21:45) την Γαλατασαράι για την τέταρτη αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων της Euroleague. Η νεοφώτιστη στον θεσμό λιθουανική ομάδα έπειτα από δύο ήττες -μία με την Λαμποράλ Κούτσα και μία με τον Ολυμπιακό στην προηγούμενη αγωνιστική-, ψάχνει τη δεύτερη νίκης της στη διοργάνωση απέναντι στην Γαλατασαράι για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση.

"Αυτή την εβδομάδα προστέθηκε στην ομάδα ένας καινούργιος παίκτης. ο Κιθ Μπένσον. Θα ταξιδέψει μαζί μας στην Κωνσταντινούπολη και θα παίξει. Η Γαλατασαράι είναι μία έμπειρη ομάδα με ένα έμπειρο ρόστερ. Πολλοί από τους παίκτες της παίζουν στις αντίστοιχες εθνικές τους ομάδες. Του αρέσει πολύ να παίζουν καλή επίθεση. Ο Κάρλος Αρόγιο είναι ένας γρήγορος και έξυπνος παίκτης και είναι και ο αρχηγός τους στο παρκέ. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο να σταματήσουμε την επίθεση της Γαλατασαράι", ήταν τα λόγια του τεχνικού της λιθουανικής ομάδας Κάζις Μακσβίτις.

Από πλευράς παικτών ο Βασίλιους Βάλντας πρόσθεσε: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη, επειδή θα έχουν μεγάλη υποστήριξη από τους οπαδούς τους. Παίζουν καλύτερα στην έδρα τους. Θ α πρέπει να δείξουμε ένα καλό παιχνίδι. Η Γαλατασαράι είναι μία ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, που τους αρέσει να σκοράρουν από πολλά σημεία, γι' αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να επικεντρωθούμε στην άμυνα για να τους σταματήσουμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ